Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na kriminálku, do Strouhalova týmu, se po mateřské dovolené vrací Zuzana Koutná. A vstupuje rovnýma nohama do komplikovaného případu. S Kovářem se stanou svědky vraždy v boxerském klubu. Z místa činu uniká na motorce pachatel, ale kromě oběti tam zůstává ještě jeden svědek střelby, a to policista Viktor Karas − operativec z protidrogového z Liberce. Záhy se ukáže, že místo toho, aby případ pomáhal řešit, tak jej komplikuje. Obětí byl drogový dealer, ale droga je mimořádně specifická. Jde o lidský růstový hormon HGH. Ten způsobuje růst svalové hmoty, a proto jej užívají sportovci jako dopingový preparát nebo kliniky krásy na omlazení. Jeho dlouhodobé a nekontrolované užívání má spoustu nežádoucích vedlejších účinků. Kromě Zuzany se na kriminálku vrací i Pavel Vondráček. Stává se náměstkem policejního ředitele a vrchním kriminálním vyšetřovatelem čili Strouhalovým nadřízeným... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět neskutečné náhody, ale aspoň vypadli přehazovačka a vykulené oči bez úsměvu. Ačkoliv Kajnarová ani Prachař nevypadají, že by je to moc bavilo. Asi složenky, hypotéky, leasing... Zajímalo by mě, proč na toho na motorce unikajícího Hána pistoli nevytáhl, zato o chvíli později na toho v autě jo? Jinak všechny ty tanečkv kolem kriminalisty z Ústí musel spravit jeden delší telefonát. ()

BruceTichac odpad!

všechny recenze uživatele

Lambora néééé!!!! I když budu přehlížet tragéda Lamboru, seriál je stupidní, směšný, urážející kvalitní kriminálky!!! ()

OtokPag odpad!

všechny recenze uživatele

To je hnus! 🤮NOVA kurví nejen fotbal,tahle televizní stanice kurví úplně všechno,to je přece šílený  😂 ()

Reklama

Reklama