Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Novom 

všechny recenze uživatele

Jedná se o čistou předělávku Come Fly with Me, jen je místo letiště pražské nádraží. Pro příznivce originálu dost dobré, pocit trapnosti a malosti je hodně podobný. A ač jsou některé vtípky dost prvoplánové, občasné narážky nutí k zamyšlení. Obávám se však, že to spousta lidí nepochopí. V britské verzi jsou všichni zaměstnanci taky dost velcí burani. Doufám jen, že bude úroveň růst, potenciál tu je. ()

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

na začátku jsem odsoudil a nelíbilo se mi ,stejně jako ostatní. Nechal jsem to uležet a časem si pustil další díl s tím, že vím co od toho čekat. Světe div se, místama jsem se fakt bavil, né všechno bylo povedený, ale některý štípy fakt povedený. Je to prostě zase trochu něco jinýho, nic TOP, ale šlo to :-) ()

Reklama

Igy007 

všechny recenze uživatele

Znám i Come Fly With Me, jak tu někteří tolik zdůrazňují) předobraz Nádraží. Přesto dávám plný počet, a to i protože jde o věc jen velmi velmi vzdáleně podobnou tomu anglickému sitcomu - v podstatě nezmínit to tu někteří, ani by mi to nedošlo, že to jako "opajcli". Když se při komedii řežu, je to zkrátka splněný úkol; a tohle jsem viděla několikrát a jistě ještě někdy zas mrknu. Genzer jako různé báby je k počůrání směšnej (nejlepší jako pokladní), Finger jako různé báby k pomočení (nejlepší jako ta stěžovačka obézní). Chmela jako postsovětský mafián nebo jako hippie černoch - hilariozni. Sokol jako líná cigna (vyzdvihnout musím zejména píseň "Aj, Doktóre džamore psycholíča"), ostravský ajznbon nebo jako litevskej taxikář, topovka. Tradičně nejslabším článkem je Suchánek (postava ředitele je fakt průser), něco jako když si koupíte hodně výhodné megabalení bonbonů, ale musíte to vzít i s těmi s příchutí asfaltová cesta. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Nadrazi jsem sledoval z jedineho duvodu- z lasky k originalnimu poradu ( Come Fly with Me a Malá Velká Británie). Tato ceska mutace je prikladem toho, jak genialni satiristicky koncept dokaze parta kolem Sokola premenit v nevkusnou a vulgarni nicotu. Az na jednu povedenou serialovou postavu (Tudorka) jsou dialogy strasne plochy a vetsinou se utappeji v klasickem ceskem televiznim humoru- slavni herci mluvi hodne nahlas hodne sproste= smej se mamo! POSLEDNI SLOVO: Ondrej Sokol opet na televiznich obrazovkach a opet bez vtipu. Davam jednu hvezdu za Tudorku a druhou za to, ze v tom nehraje Kohak.. 2/5* ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Velice kvituju, že Sokol a spol. zkouší tento styl pořadů a po odpornejch filmech, partičkách a kdoví jakejch píčovinách snad přechází na kvalitnější žánr. Ovšem toto se nepovedlo. Po 3 dílech jsem usoudil, že ani podstatně kratší stopáž oproti Pojdte se mnou létat, nezachrání tuto satiru od hodně, hodně slabýho průměru či spíše podprůměru. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Nejdéle trvalo maskérům nalíčit a obléct Ondřeje Sokola a Martina Fingera v roli manželů Kypřích, Martina Fingera v roli Babky z Ostravy, Richarda Genzera v roli toaletářky Hany Kočkářové a Ondřeje Sokola v roli dealera Cameruna White. (Česká televize)
  • Skuteční taxikáři chválili filmaře, jak oblékli Ondřeje Sokola, když hrál taxikáře Dariuse Zmrta. Jen prý bílé ponožky v sandálech chyběly. (Česká televize)
  • Při natáčení se stalo, že si místní opilec všiml, jak míří kamera na Igora Chmelu převlečeného za reportéra Pavla Kožína, a začal různě prudit. Prudil tak dlouho, až to skončilo šarvátkou. (VSVB)

Reklama

Reklama