Reklama

Reklama

C.B. Strike - Neklidná krev

(série)
  • Velká Británie Troubled Blood
Velká Británie / USA, 2022, 3 h 56 min (Minutáž: 59 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Recenze (21)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne zaujimavy, hoci pre niekoho utahany a nudny pripad z minulosti, ktory zaverecna seria prekvapivo uzavrie. V tomto seriali sa mi paci i romanticka linia medzi detektivnou dvojkou a kludny, britsky storytellingovy, intelignenty styl. Kto ste zvyknuty na dynamicke akcne kriminalky, neocakavajte to i tuna. Utla bleducka Holiday Grainger i zemity, ale ubity Burke, su obaja vyborni. Odporucam. 70% Nadpriemer. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou sérii lze rozdělit na dva poločasy. V tom prvním po vzoru severských kriminálek ožívá dávná minulost prostřednictvím archívů a vzpomínek svědků a mě fascinuje, jak si lidé pamatují po 40 letech věci, co já bych zapomněl po 40 dnech. Druhému v tomto trochu spadne řemen a zaměří se na vztahy, sentiment a neklidnou krev ústřední dvojice (škoda, že to častěji nepřijde se scénami, jako když se na večeři u Robin střetne intelektuální teorie s opileckou zkušeností). Paralelní rozlousknutí případu, jenž vyjevilo podíl muže jménem Oto, mě, přiznávám se, otrávilo. A co nakonec Corm a jeho nejlepší zaměstnankyně? Pustí jim u toho od Queenů Friends will be friends? ()

Reklama

petulam 

všechny recenze uživatele

Za mě asi taky nejlepší z této série. Zase velmi povedené zpracování knižní předlohy, chemie mezi Robin a Strikem funguje perfektně, výběr obou hlavních představitelů se fakt povedl. Možná by to sneslo o díl, dva více, některé věci z knihy mi tam chyběly, ale to je holt obecný úděl zfilmovaných knih obecně. I tak ale pro mě top a těším se na pokračování. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akože mám rád, keď detektív nie je len vyšetrovateľ prípadu, ale rieši aj svoje osobné veci. Často ho to poľudšťuje. Ale v tejto sérií bolo toho na mňa trošku moc. Mám pocit, že nebyť tých osobných vecí, tak sa samotný prípad zmestí do troch epizód. Ústredné duo je stále sympatické, i keď Cormoran nám pomaly spadá do kolónky detektívi-alkoholici. A Robin sa ho pri tej večeri mala zastať. Tiež reagujem podráždene, kebyže si prejdem vojnou a nejaká baba, ktorá len mudruje v dizertácií, ma začne poučovať o vojne a zle vo svete. Rozuzlene prípadu prekvapilo, i keď sa v ňom nájdu logické chybičky. ()

stret 

všechny recenze uživatele

Chemia medzi hlavnymi postavami bola... nejaka... asi taka mala byt. Ale inak total brutal nuda. Skoro ako dokument, kde sa detektivi vypytuju, vypytuju, vypytuju a nakoniec znenazdajky - na niekoho sa nasiju dokazy a ten je pachatelom. Bum.  Rowlingova tu vyznieva ako - prosta, bez fantazie a bez skutocneho spisovatelskeho talentu. Ak sa chcete nechat uspat, pozrite si tento serial. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama