foto

Ben Crompton

  • nar. 1974
    Stockport, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dřív než půjdu spát
2012 Blood
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
Seznam smrti
2010 The Balloon
Zaslaná pošta (TV film)
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 King Jeff
Narodil se Kristus Pán!
Radio Mania: An Abandoned Work
2008 Caught in a Trap (TV film)
2006 Obyčejná žena (TV film)
Outsiders, The (TV film)
2005 Piccadilly Jim
Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Nits
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2002 Všechno nebo nic
2001 Dohola
2000 102 dalmatinů
1999 Butterfly Collectors (TV film)
Strážní andělé (TV film)
Všichni královi vojáci (TV film)
1998 Bídníci
Dalziel and Pascoe: The Wood Beyond (TV film)
Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)

TV seriály

2017 Strike (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
Kniha cizince (S06E04)
Křivopřísežník (S06E03)
další epizody (5)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
další epizody (8)
2014 The Great Fire (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (7)
Pán času (TV seriál)
Into the Dalek (S08E02)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
Ulička trestu (S03E03)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
další epizody (4)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Pramface (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (5)
2009 Kolize (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stíny minulosti (S11E03)
2005 Ideal (TV seriál)
Man Stroke Woman (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Vztek na silnicích (S02E06)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace