Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(25)

  • Season 1 (2017) - 13 epizod

  • R (2023) - 12 epizod

Obsahy(1)

Když byl Masamune malý, tak byl otylý a slabý. Díky tomu se často stával terčem šikany. Bylo to však i období, kdy se poprvé zamiloval a poznal dívku jménem Adagaki Aki, která změnila celý jeho život! Život však rozhodně není pohádka, a tak když se Masamune dívce vyznal ze svých citů, ta mu nejen zlomila srdce, ale ještě jej nevybíravě urazila hanlivou přezdívkou, která ho pak nějakou dobu krutě pronásledovala. Díky tomuto jedinému okamžiku však Masamune dokázal najít motivaci a začal na sobě tvrdě pracovat. Motorem této změny se stala touha po pomstě! Tak o několik let později nastupuje na místní prestižní střední školu nový Masamune - inteligentní, krásný a s atletickou postavou, připravený znovu nalézt tu, která jej v dětství tak krutě ponížila, donutit ji se do něho zamilovat a v momentě, kdy se mu vyzná ze svých citů, ji krutě odmítnout. Masamune se s dívkou opravdu setká a jeho sen o pomstě se začne pomalu naplňovat. Bude však chlapcova pomsta sladká, nebo si pro něj osud připravil další těžké chvíle? (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2017) (S01) 

Nemůžu říct, že by mě to nebavilo. Vlastně jsem už tušil tak nějak předem že by mě to mohlo zaujmout, protože jakožto škodolibý a v mládí kvůli svému vzezření také někdy odmítaný člověk (který navíc neměl soudnost a tak se pokaždé zbláznil do té nejhezčí a největší potvory v okolí a myslel, že vidí i její skrytou krásu) v tomhle vidím vlastně pro mě docela blízké téma. Představa pomsty mě tehdy také lákala a naivní představa, že se vše otočí a přijde romantický konec mě v mládí, jakožto bezmezného snílka, lákala ještě víc. Sice je tam spousta klišé, romantika s kvalitou telenovely a je vlastně úplně jasné, jak to nakonec všechno dopadne (i když na to si budeme muset počkat na případnou druhou řadu, která kdo ví jestli vůbec vznikne), ale dívat se na to bez problémů dá, člověk se i občas usměje a hlavní hrdinka je taková podivná kombinace nesnesitelnosti a vnitřní krásy, že jsem si jí docela oblíbil. On i ten hlavní hrdina mi byl docela sympatický a jeho snaha o rádoby cool chování a krutou pomstu v kontrastu s jeho nerozhodností a zmatením (jo, začíná do toho chlapec zabředávat až po uši) se mi docela líbila... Takže zaujalo, ale zase ne až tak, abych se těšil na každý nový díl, tady to bylo spíš takové to - "Nový díl, ale tak proč ne?" - v řeči čísel 6,2/10 ()

R (2023) (S02) 

První série mi přišla fajn, co jsem si četl svůj komentář, tak mě i bavila, tady ovšem chvíli trvalo, než jsem znovu nasedl na tu správnou vlnu a nechal se dovést až do kýženého finále. Zkrátka nemůžu si pomoct, ale úvodní díly s výletem do Francie a s Muriel mi přišli jako hrozná výplňová vata a moc mě nebavily. Pak ale přišlo první velké odhalení a hlavní pár se dal konečně dohromady, sice trošku nečekaně, ale pro mě poměrně zábavně. Pak jsem byl zvědavý, co tedy teď bude dál, s čím se ještě seriál vytasí a po pravdě romantický trojúhelník a snaha o navození dojmu, že Jošino někdy byla ve hře, nebo spíš že by mohla mít reálnou šanci, mi tam pocitově moc nesedla, i když to pořád dávalo asi i smysl, minimálně když vezmu v potaz, jak celou dobu fungovala a jak blízko u hrdiny stála. Takže druhá půlka byla vlastně o tom, že celý hlavní vztah nefunguje, protože je potřeba řádně vyčistit vzduch. Tohle bylo občas velmi zajímavé, občas zvláštní, ale určitě jsem se nenudil a vlastně až do posledního dílu jsem byl zvědavý, jak to celé skončí, zkrátka mi autoři na chvíli dokázali zdárně nabourat jasné přesvědčení, jak to všechno bude. O to sladší pro mě pak bylo finále, kdy všechno zapadlo na své místo a na rozdíl od jiných jsem za to rád – vyhrál můj tým! Takže po rozpačitém startu, zajímavém prostředku, trochu rozháraném dojezdu a uspokojivém závěru můžu s klidem dát druhé řadě 6/10. ()

Reklama

Reklama