Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (3)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi zvláštna druhá séria, lebo veľa udalostí bolo šitých horúcou ihlou a až nepredvídateľne sa menili ku koncu, dokonca si dovolím povedať neprirodzene. Často som sa mal pocit a nie len pri tejto druhej sérii, že Masamune-kun no Revenge ani nie je poriadnym háremovým anime, lebo dievčatá proste vyjadria city a potom sa stiahnu a viac či menej od nich už nemusíme nič zaujímavé očakávať. Pomyselný boj o Makabeho sa vôbec nekoná a je to úplne inak, vlastne je to súboj o to, kto viac pochopí svoje vlastné city a či ich vôbec má a prečo ich má. Hlavný záporný hrdina sa tiež úplne stiahne, ale z iných dôvodov. Absolútny koniec a čo sa v ňom deje v posledných dvoch dieloch by si zaslúžil tak štyri a kľudne by sme mohli dať preč výlet do Francúzka. Keď zabudnem na veľké množstvo týchto maličkostí a to, že hlavný hrdinovia, aj vedľajší si tam z toho robia dobrý deň ako sa rozchádzajú a dávajú dohromady tak Masamune-kun no Revenge - R má stále svoju kvalitu z prvej série. Masamune-kun no Revenge - R stále nie je vynikajúce romantické anime, ale občas sa mi zdalo to, že tvorcovia sa ani nesnažili spraviť veľa romantických chvíľ, ale to skôr hrať na tú minulosť čo sa stalo, keď boli všetci deťmi a pohrať sa takto s osudmi všetkých zainteresovaných osôb. Mne toto anime nejako sadlo do mojej chute napriek veľkému množstvu chýb, vždy sa mi páčila hudba aj v prvej aj druhej sérii a páčili sa mi aj všetky zainteresované charaktery. Za mňa sa tu veľa ženských charakterov trocha vymyká háremovkám, lebo ja som tu cítil, že každý charakter má svoju hĺbku a to špeciálne Koiwai a Fujinomiya. Adagaki len rešpektujem ako postavu a Makabe sa nejak vytratil v posledných dieloch ako rozhodný charakter a viac či menej začal len plniť nejakú rolu. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mi přišla fajn, co jsem si četl svůj komentář, tak mě i bavila, tady ovšem chvíli trvalo, než jsem znovu nasedl na tu správnou vlnu a nechal se dovést až do kýženého finále. Zkrátka nemůžu si pomoct, ale úvodní díly s výletem do Francie a s Muriel mi přišli jako hrozná výplňová vata a moc mě nebavily. Pak ale přišlo první velké odhalení a hlavní pár se dal konečně dohromady, sice trošku nečekaně, ale pro mě poměrně zábavně. Pak jsem byl zvědavý, co tedy teď bude dál, s čím se ještě seriál vytasí a po pravdě romantický trojúhelník a snaha o navození dojmu, že Jošino někdy byla ve hře, nebo spíš že by mohla mít reálnou šanci, mi tam pocitově moc nesedla, i když to pořád dávalo asi i smysl, minimálně když vezmu v potaz, jak celou dobu fungovala a jak blízko u hrdiny stála. Takže druhá půlka byla vlastně o tom, že celý hlavní vztah nefunguje, protože je potřeba řádně vyčistit vzduch. Tohle bylo občas velmi zajímavé, občas zvláštní, ale určitě jsem se nenudil a vlastně až do posledního dílu jsem byl zvědavý, jak to celé skončí, zkrátka mi autoři na chvíli dokázali zdárně nabourat jasné přesvědčení, jak to všechno bude. O to sladší pro mě pak bylo finále, kdy všechno zapadlo na své místo a na rozdíl od jiných jsem za to rád – vyhrál můj tým! Takže po rozpačitém startu, zajímavém prostředku, trochu rozháraném dojezdu a uspokojivém závěru můžu s klidem dát druhé řadě 6/10. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec jsem se dočkali pokračování a konce v podobě této druhé série. Bohužel to nemůžu hodnotit více hvězdami, i když to mělo docela hodně zajímavý průběh. Důvodem je hlavně konec, kdy to vypadalo opravdu nadějně na originalitu, ale ne, autoři se nakonec rozhodli jet v zajetých klišé. Nejhorší na tom je to, že Vás nadchnou a hnedka v zápětí Vás pošlou s tím nadchnutím do pryč (slušně řečeno) - prostě se ptám proooooooč to tak museli zabít (slušně řečeno). Průběh jako takový se tak nějak drží oněch jednotlivých tajemství, kdy je postupně všechny do jednoho odhalí - tohle považuju za plus, že je tam vysloveno vše, a komedie se decentně drží na uzdě, kdy je to bráno spíše více po vážnější vztahové dramatické stránce. Pak bych akorát jen zmínil jeden kiks, bez kterého by se to obešlo a to především to s tím jídlem ze strany Masumuneho v druhé půlce, kdy jsem se chytal za hlavu, že je to rušivý prvek a ještě to nahlodává charakteristiku postavy. Po animační stránce se to drží svého - takže velice zajímavé a po hudební je to opravdu dobré. ()

Reklama

Reklama