Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za měsíc Leden definitivně nejzajímavější přírůstek do žánru Horor, ale pořád nic, na co bych s radostí vzpomínal. Hlavní hrdinka s kamarády najde v podkroví hru, při které povolají démona s názvem Midnight Man, který údajně využívá Váš strach proti Vám, ale o tom se jen mluví bohužel. Úvodní scéna a vyvraždění dětí je odvážné a solidní, potom bohužel následuje 40 minut "nudy" jelikož běhání po domě se svíčkami, mě moc nerajcuje, ale potom se film docela slušně rozjede a není nouze o skvělé gore, temnou atmosféru a velmi děsivou Lin Shaye, která v jedné scéně mi vyvolala mráz v zádech. Objeví se zde i Robert Englund, ale nic moc důležitého filmu nepřinese. Herecky je to průměrné, hlavní dva hrdinové podle mě hráli ochotnicky, zachraňovala to krása hlavní hrdinky a Lin Shaye. Vizuálně taktéž spíše levnější záležitost, že bylo až s podivem jak dobře dopadly masky. Je to béčko jak hrom působící jako osmdesátka, ale snaživé a neurážející. 65% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Já fakt nechápu, podle jakého klíče se na ČSFD hodnotí horory. Lecjaký solidní atmosférický kousek se tu pohybuje hluboko v podprůměru a pak je tu zase tahle absurdně nadhodnocená neatmosférická cypovina, která je za a) fakt neskutečně mizerně zahraná, za b) po stránce logiky a pravidel strašně pitomá a za c) bez jakékoli snahy o nějakou pointu v závěru. Bubák je sice vizuálně ok, ale ty jeho macho kecy se nedaj poslouchat a hlavně kvůli nim vůbec neděsí a působí spíše jako namachrovaný kretén. Jedinou světlou výjimkou je "bába hororů" Lin Shaye, ale upřímně, jejích pološílených grimas je na takový odfláklý sajrajt škoda. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ja som už podľa traileru tušil, že toto mi sadne, ale nakoniec to bolo ešte lepšie než som čakal a samozrejme lepšie než všetky tie dnešné americké kinoshity, netflixshity a pod... Audiovizuálne je to skoro ako z Wanovho univerza, snáď až na to frekventovanejšie CGI, obsadené je to v pohode; Lin Shaye je už síce opozeraná jak stará metla, no mňa skôr potešilo pár minút Roba Englunda a predovšetkým fešanda Gabrielle Haugh, ktorá nedávno zažiarila v Jeepers Creepers 3. Avšak najdôležitejšie je, že je to v podstate nenudiace, atmosférické a hororovo funkčné, čo sa aktuálne už dá bohužiaľ povedať len o malom zlomku hororovej produkcie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno