Reklama

Reklama

Benny

(studentský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Benny je úspěšný mladý muž. Jako nájemný vrah si slušně vydělává a úspěchy sbírá i u krásných žen. Jak ale dopadne, až dostane úkol zavraždit sám sebe? Cynická krimi-komediální slovní přestřelka o zvrácených hodnotách a prázdných vztazích. (iShorts)

Recenze (4)

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Viděno na festivalu Kraťasy a pro mě to byl vítěz festivalu. No dostal alespoň čestné uznání... Vtipný film příhodné délky se zajímavým námětem. Naštěstí ho nezpracovali jako celovečerní film :) ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Je až neskutečné s jakou technikou dnes mohou studenti filmových škol pracovat a i na Bennym je krásně vidět, že toho patřičně využívají...Umělecký záměr tvůrcům vyšel...Každý záběr je vypiplaný do posledního detailu, takže předpokládám, že všichni ze štábu byli zapojieni na 100%, od režiséra až po posledního člověka na place...Lokace taky moc dobře vybrané. a jsem rád, že herci vycházejí začínajícím tvůrcům vstříc a nevybírají si pouze velkorozpočové filmy...Režisér herce dobře vedl a byl si jistý tím, co a jak chce natočit...Právem tak byl film Benny vybrán do první pětky za cenu Magnesia...Hlavně nepolevit a do budoucna si nastavovat stále vyšší a vyšší cíle... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Fajn kraťas s prakticky profi vizuálem. Potěšila hlavně dámská část herectva, ale i kluci jsou v pohodě, dialogy fungují, nejsou zbytečně natahované, rychle to uteče. ()

5tipes 

všechny recenze uživatele

Profivizuál s mírně řečeno dětinským obsahem. Technická dokonalost není vše. Lepší průměr a v podstatě zasloužená nominace. "Českému divákovi však trochu vzdálené americano" ()

Reklama

Reklama