foto

Michal Hruška

  • nar. 22.9.1988 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 One Square Story (studentský film)
2014 Intimity
Princezna a písař (TV film)
Všiváci
Zrcadlo (amatérský film)
2013 Přijde letos Ježíšek?
2012 Probudím se včera
2009 Synova válka (studentský film)
2008 Marie Sabina (divadelní záznam)
Vy nám taky, šéfe!
2006 Panic je nanic

TV seriály

2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Překvapení (S01E20)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Benny (studentský film)
2014 Zrcadlo (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Zrcadlo (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace