Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad prostinké zápletky, že dívka běží za svým milým před rodiči špiony z východní Evropy je milý, jenže je to taková estráda. Pobavil mě byt , který v ruském stylu přezdobený ,naplněný věcma z adventu v USA a dojem výtvarného kýče završuje sbírka barevných bambulí . Příjemná je zima se závějemi, která se změnou klimatu u nás skončila. ve filmu je spousta nelogičností . Třeba kam se ztrácejí děcka , které měli hrdinové střídavě hlídat. The Perfect Kiss patří na kabelovou televizi. Nedovedu si představit lidi, kteří za toto zaplatili v kině 170 korun za vstupenku. ()

rigby odpad!

všechny recenze uživatele

Lucii Vondráčkovou mám na rozdíl od jiných moc rád, a tak jsem si říkal, že nový film s ní nemůže být až tak špatný, že jsou to jenom pomluvy těch, co ji nemají rádi. Bohužel bylo to ještě horší. Nepochopil jsem, o co se mělo jednat, proč to bylo natočeno, a co tím autorka chtěla vlastně říct. Navíc všechny postavy se chovali jaksi mimózně, v čele bohužel i s Luckou. O tom úžasném dabingu raději pomlčím. Jediné plus je, že jsem to vydržel až do konce, ale je pravda, že jsem si pak musel vydatně pomáhat lahví Jacka Danielse. Nevím, jestli jsem už někdy viděl horší film, i u těch nejhorších byla vždycky vidět jakási snaha, tady nebylo vidět opravdu vůbec nic. ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

The Perfect Shit. Údiv, šok a zoufalství. Plekancovy peníze, neumětelství na všech frontách a absence dramaturga. Režisérka a scénáristka (ano, nazývá se tak) Martina Adamcová, která si kdysi zahrála a svlékala v Nahotě na prodej nebo obou Playgirls, prostě cosi (určitě ze života) hodila na papír, splnila si zřejmě jeden ze svých velkých snů a v kanadských zasněžených parcích a ulicích (asi jediné pozitivum filmu) natočila něco, co prakticky nedává smysl, má to přehrávající a hysterickou Vondráčkovou a množství dalších extrémně hloupých postav. Uff.. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Úvodem je nutné říci, že proti Vondráčkové, Plekancovi či režisérce naprosto nic nemám a jejich soukromé rozepře mě nezajímají. Film jsem viděla především proto, že jsem odmítala uvěřit, že je tak špatný. Hodnotím tedy objektivně: není špatný, ale ještě horší!!! A to jsem ho prosím dokoukala až do konce, nejspíš v šoku, jak je něco takového možné. Přátelé, toto je skutečné veledílo. Doporučuji povinně promítat na všech filmových či uměleckých školách neboť na tomto snímku půjde příkladně ukázat, JAK TO NEDĚLAT A PROČ. Nejvíce mne drásal debilní střih, nejapný scénář a hrozné herecké výkony. V první scéně s bohatým idolem jsem si řekla, proč mu tu paruku nasadili tak blbě nakřivo. Až později jsem pochopila, že ehm...paruku nemá. Lokace mohly být zajímavé, kdyby to nezazdila podprůměrná kamera a hlavně ten retardovaný střih... Chtěla jsem ohodnotit objektivním odpadem, ale nakonec musím dát jednu hvězdu, a to paní režisérce, za odvahu. Jinak se to nedá říct, ono totiž natočit podprůměrný brak této (ne)kvality a ještě ho procpat do kin, to si zaslouží uznání. A nebo doporučení, ať změní doktora i prášky. Neuškodilo by trochu více objektivity a prosím, už nic netočit. PS: omlouvám se několika dalším filmům, co jsem letos nepochválila. Proti tomuto je cokoli jiného umělecký počin. ()

Trustme odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v rámci Projektu 100 nejhorších hereckých výkonů v dějinách kinematografie. I když je téměř nelidské dokoukat tento film do konce, tak máte výhodu, že jeho absolvováním máte již čtvrtinu Projektu za sebou. Taktéž zde vystupuje i Lucie Vondráčková, která byla vyhodnocena Guinnessovou knihou rekordů jako nejzbytečnější a nejmarnější osoba v kategorii "Snaha prosadit se v showbyznysu". Mít v hereckém portfoliu severoamerický film je v domácí branži určitě obdivné, ale nikdo jí už neřekl, že to celé je takový kanadský žertík jistého hokejisty. Třešničkou na dortu pro pamětníky a fajnšmekry je totiž zjištění, že o režii se pokusila Martina Adamcová, která provokovala svým diblíkovským intelektem již v socialistickém nezábavním průmyslu a po revoluci se nějaký čas ukrývala v kanadských horách. Je s podivem, že tato blondýna se po čase vrátila opět páchat další zlo a vybírá si k tomu ty nejnebezpečnější ochotníky. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)

Reklama

Reklama