Reklama

Reklama

Devil in the Dark

  • Kanada The Plateau (pracovní název)

Dva bratři se po letech neshod pokoušejí na lovecké výpravě najít společnou cestu životem. Pro mladšího bratra to však není jediný důvod, proč se vydal na výpravu. Jsou za tím jeho noční můry, nebo je to zážitek z dětství, který se pokusil už před lety vytěsnit z paměti? Temná odpověď na něho číhá hluboko v lesích a bratry nenechá odejít bez následků. (Lucccy.N)

(více)

Recenze (39)

tron 

všechny recenze uživatele

Pôsobivá a tiesnivá záležitosť s mrazivými poslednými troma sekundami a kvalitnými a prepracovanými - hoci troška nudnejšími - postavami. Dvaja bratia, z nich každý bol od detstva úplne iný, sa vyberú na niekoľko dní na v horore nie zrovna najšťastnejšie územie – do temných, hlbokých a nekonečných lesov, v ktorých v noci znejú divné, hrôzostrašné zvuky. Opatrné a veľmi skromné dávkovanie vyložene strašidelných scén má veľký podiel na tom, že je atmosféra znepokojujúca a napínavá. Nič explicitné, čo mnohým bude vadiť, no mne to práveže vyhovovalo. A treba povedať, že keď už sa konečne začne „niečo“ diať a objaví sa pôvodca škrekov, JE to pôsobivé. Preto zamrzí absencia odpovedí (fantázia je fajn, ale občas by neuškodilo divákovi odpovedať aspoň na niečo) a troška stagnujúce tempo. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Co to zase bylo? A tak to vypadalo nadějně... Příroda, lesy, žádní herci z amatérského spolku... no a prý obluda v lese. Po 45 minutách nudy, kdy bráchové chodí po lese a vzpomínají na tatínka, jsem si říkal:" Bože můj, je to tady zase... Ale ještě jsem doufal, že těch zbývajících 37 minut se to brutálně rozjede a obrovská nestůra z obalu filmu všechny sežere. A HOVNO! 10% za přírodu. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha lehce zapomenutí hodných snímků, kterým by daleko více slušela 3/4 hodinová (a podstatně údernější - jistej potenciál by byl) stopáž jedné z epizod X-Files či Krajních mezí. Nebýt krásných exteriérů, záběrů úžasné krajiny a celkově prostředí snímku, usl bych více jak jednou a měl problém to dokoukat, i když se na konci nějakej ten parohatej něco ukázal.. jako horor strašně špatný, linka o bratrech pro mě nicneříkající. 3.5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Souhlas s riccim. Dobře natočené, fajn postavy a prostředí, které si vyloženě říkalo o nějaký ten survivalový tanec. Jenže...... . Asi tak hodinu je to nuda k ukousání a nad vodou film drží jenom nádherné exteriéry kanadských lesů. Flashbacky do minulosti jsou vlastně o ničem, hra na nějaké bratrské drama nevychází a náznaky, že v tom lese asi něco je, se míjejí efektem. V posledních dvaceti minutách se to konečně trochu rozjede a dá se říct, že se toho děje docela dost, ale v tomto případě se hodí napsat, že jsem z toho byl jelen, protože mi to nedávalo žádný smysl. Ale vůbec. Každopádně doporučuju ke shlédnutí, protože doufam, že mi to pak třeba někdo vysvětlí. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bratrské drama v přírodě mi to vůbec nevadilo, protože mám taky bratra a mám rád přírodu, ale jakmile se film pokouší o horor selhává, atmosféra je jen vždycky naznačená, povedli se asi dvě lekačky, monstrum není vidět a pointa ulítla režisérovi na LSD při dopisování scénáře spíchnutýho horkou jehlou v kanadskym bordel zapadáku. 49%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama