Reklama

Reklama

Černý zpěvák nepřináší jen líbeznou píseň, ale i bolestivou smrt. Studenti usedající do univerzitních lavic netuší, že se nad nimi snáší temný tón jeho smrtelné ukolébavky. Jako přízrak univerzity tiše prochází učebnami i kolejemi. Jeho repertoár tvoří bolest, krev, agónie a řev umírajících obětí. Kdo se však skrývá za jeho maskou? Jaké jsou jeho skutečné motivy? Proč vraždí v pravidelných intervalech? Proč své oběti brutálně zohaví? Jedná se o zlo sahající až do šestnáctého století, nebo se v černém hábitu skrývá úchylný vrah? Nevíte? Měli byste... Protože - nevědomost zabíjí! (Vapet Production)

(více)

Recenze (42)

hladass 

všechny recenze uživatele

Vydařený slasher... Je fakt, že scénář je docela pitomý a někdy dost nelogický, ale co dneska chcete... Originální slasher natočí málokdo, když skoro všechno tady bylo, takže už záleží jen na zábavnosti... A Tuno Negro zábavný je...Prolité krve, stejně jako ukázaných koziček, je více než dost, humor je správně černý, někdy až morbidní... Takže fanda podobných filmů bude určitě spokojený... Já spokojený byl... ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní vraždu v kapli jsem si pustil dvakrát, abych se přesvědčil, jestli to tvůrci myslí vážně... bohužel mysleli. A vůbec, vyvraždovačkám s maskovaným vrahem, který své oběti bodá nožem a bodá a bodá a pak pro změnu zase bodá a jestli ho nezabili, tak bodá dodnes už dávno odzvonilo. Dokud někdo nepříjde s oživením (jako to udělal Vřískot 1), budu tomuhle typu hororu solit odpad ostošest. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Já se bavil maximálně. Z temné detektivky s humornými prvky film přerostl v hodně absurdní vyvražďovačku až čističku všeho, co bylo v blízkosti. Vynikající bylo varování mladšího detektiva svému staršímu kolegovi, obzvlášť vzhledem k tomu, co následovalo. Samozřejmě jako vraha jsem tipoval v průběhu filmu skoro každého. Jen toho, kdo jim nakonec byl, jsem neodhadl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Internet je sviňa vec a chatovanie prináša smrť." Slasher o tom, ako VRESKOT stretol v Španielsku CANDYMANA, ZVONÁRA U MATKY BOŽEJ a nemeckú ANATÓMIU. Toľko v krátkosti o tomto španielskom kúsku, prinášajúcom štedrú dávku sexu a krvi a na moje prekvapenie tiež obdivuhodne nezaujímavé dievčence. Páčila sa mi atmosféra starodávnej univerzity, opradenej legendami, kde ešte v modernej dobe pretrvávajú staré tradície, ale inak priemer. P.S. Čo sa týka identity vraha, dúfal som, že takto skončí VRESKOT 3 (a samozrejme neskončil). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Děti učte se nebo by se mohl objevit fantóm v černém mondůru a z největšího propadlíka udělat odpadlíka. Totálně tuhého odpadlíka. Černej zpěvák musel být prvotřídní šprt a svou univerzitu milovat, jelikož jak někdo nemá dobrej průměr je s ním ámen. Vše to vyšetřuje mladej detektiv a tomu do očka padla naše hlavní hrdinka Alex, která kromě toho, že je sexy, dokáže také solidně nakopávat zadky a to detektiva dle všeho tuze rajcuje. Černého zpěváka zase rajcuje kuchat blbouny, takže mrtvoly se nám kupí na hromadu, v půlce filmu nejdéle Vám už musí dojít kdo černej bard je a při finálním odhalení (identity vraha ne odhození svršků) se tak můžete uznale poplácávat po rameni, že jste to rozlouskli dřív než ten detektiv. Pohodová španělská jednohubka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama