Reklama

Reklama

Nancy

  • Velká Británie Nancy
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Nancy je mladá žena, která má v podstatě špatný život. Dítě, které čekala, jí zemřelo a její matka, která ji celý život nenáviděla, nakonec zemřela taky. Nancy zůstane sama a opuštěná. Jednoho dne ale uvidí ve zprávách příběh rodičů, kterým se kdysi ztratila dcera Brooke. Objeví se i fotka rekonstrukce její dnešní podoby a Nancy je v šoku. Ta dívka je jí tak podobná! Mohla by to být ona? Okamžitě kontaktuje rodiče a vydává se za nimi... Ufff, tak tohle je sakra povedený a vyšperkovaný film od začátku až do konce! Nemám slov, je to velice niterný a emoční snímek. Jsem starý pesimista a tak nějak jsem pořád tušila to, co vygradovalo na konci. Konec byl absolutně syrový, emoční, nádherný. Úžasný počin. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

No naprostá paráda! Zběsilé tempo vyprávění, hlavní hrdinka sympaťanda, která jde z akce do akce, což skoro nestačíte sledovat, absolutně žádné vataření a zbytečné postavy do počtu a celé se to uzavře v totálně dechberoucím a nečekaném závěru! Dokonale využitý potenciál příběhu, pěkně smysluplný a ani trochu artový! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když zažíváte něco velmi pravdivého a autentického, nakolik vám bude vadit, že je to postavené na lži..? Christina Choe chytře nechává spoustu otázek bez odpovědi a je na divákovi, aby do toho vložil své pocity, zkušenosti a přání. Zornice madam Riseborough opět nenechávají duhovkám příliš prostoru a její podání osamělé, ve vlastní identitě tápající ženy nemá chybu. A taky bylo fajn konečně vidět Buscemiho, jak ze sebe nedělá vola někde se Sandlerem.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Premýšľal som aj nad plným počtom, rozhodne ide o parádne natočenú romantickú drámu, ktorá v závere ponúka aj niečo na zamyslenie. Po projekcii treba nad filmom istý čas porozmýšľať, nejaký ten čas je treba na uležanie myšlienok v hlave. Natočené to tiež bolo zaujímavo, najmä čo sa týka kamery, je tu veľa záberov, ktoré sa len tak nevidia. To najlepšie však boli herecké výkony - tie majú skrátka potenciál diváka pripútať ku stoličke... skvelé. Medzi 4-5 hviezdami. 89/100 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velice obtížně se mi hledají vhodná slova, tenhle kousek je jiný, pro mě veskrze pocitový, niterný. Věřím, že každý divák vnímá, chápe jinak, dle vlastních životních zkušeností, být dcerou, být rodičem, ztratit dítě, přijít o matku. Mnoho otázek, málo odpovědí. Herecky bezchybné. Zamotaná kedlubinka, přesně tak, jak to mám ráda. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama