foto

J. Smith-Cameron

  • nar. 7.9.1957 (61 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nancy
2016 Christine
No Pay, Nudity
2015 Everything All at Once
2014 Tichá harmonie
2012 Muž na hraně
2011 Margaret
2006 Very Serious Person, A
2005 Bittersweet Place
2000 Na mě se můžeš spolehnout
1999 Carrie 2
1997 Na vlastní pěst
Prix Fixe
Svatba naruby
1996 Klub odložených žen
Vzpomínky na Paříž
Špionka Harriet
1995 Jeffrey
Kéž bych to byl já
Mocná Afrodíté
Moderní námluvy
Sabrina
1994 She Led Two Lives (TV film)
1992 Této noci
1987 Charing Cross Road č. 84
1985 Recovery Room, The (TV film)
1979 Gal Young 'Un

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
Prague (S01E08)
Austerlitz (S01E07)
další epizody (6)
2017 Search Party (TV seriál)
Psychosis (S02E10)
Hysteria (S02E08)
Denial (S02E07)
další epizody (5)
2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Další večírek (S01E09)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Omezení svobody (S07E08)
2013 Rectify (TV seriál)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Já a ďábel (S04E05)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Nečekat na horší časy (S01E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Noc plná slunce (S03E08)
Tvrdý dopad (S03E07)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
další epizody (7)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Do hořkého konce (S06E21)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2003 K Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Flight (S09E04)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Soutěž (S01E10)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace