Reklama

Reklama

Recenze (27)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tady máme kluka, co má prostě smůlu na ženský. Je to komedie a měli bychom se tomu smát. Jeho první holka je divoká, je z ní hotovej a nabídne mu výbornej kšeft. Vykradou spolu barák. Pro jistotu si vezmou pistole. Nic se nemůže stát a vydělají 68 tisíc dolarů. Tak to provedou, celý se to zamotá a pak už nějak není cesty zpátky. Omleté téma, kde nejlepší film ze žánru je určitě U-turn Olivera Stonea. Tady je trochu moc násilí, které nemá žádný důvod ani smysl a jednání osob zúčastněných je zcela mimo mísu. Rejža chtěl evidentně zaujmout hlavně ujetostí postav, zapomněl ale, že to celé musí držet pohromadě něčím, anebo někým. Ten kluk je tak neschopnej, že je na politování až zabití. Zbytek postav nestojí za řeč. Kolem a kolem vzato žánrový spletenec jehož výsledkem je blábol. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela fajn akční komedie, která v sobě má skutečně i romantický potenciál, ale takový docela příjemně drsný, takže rozhodně nečekejte nic přeslazeného. Holky jsou zde hezké, chlapi jsou zde spíše pitomí, ale má to drive, takže to jede od začátku do konce a nakonec to skončí a vy nemáte pocit ztraceného času. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEJSEM TVŮJ PES, LIZO…“ /// Lehce černohumorná jednoaktovka o týpkovi, kterej kvůli kusu prochcanýho masa… Prostě píčovina, pozdějc uchylárna… se kterou projebete hodinu a půl. Ale finále je dobrá prdel! (teda jak se to vezme…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Informace poskytuju jen za lízačku kachny. 2.) Nechci bejt malý ochočený štěňátko. 3.) Thx za titule „zulofff“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šlapka zlanaří svého přítele, toho času jezdícího s hovnocucem, pro krádež v domě jednoho z jejích kunčoftů. Nicméně vše nejde podle plánu a s první prolitou kapkou krve se z už tak lehce střeleného děvčete stává psychomagor. Fajn hlína plná pošuků, krásnejch a šílenejch ženskejch i stříkající krve či ustřelených končetin. Dokázal bych si to sice představit ještě o něco ulítlejší a krvavější, ale i tohle mě příjemně překvapilo. 70% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji kvalitní feministický film. Sice je to pořád sračka, ale aspoň je to vtipný. Víc z toho vytřískat nešlo.Vlastně jsem se na film koukl jen kvůli úžasné umělkyni AnnaLynne, která zarecitovala tak krásnou poezii, že mi to nedalo a musel jsem zjistit, co za stvoření je toho schopné. A vualá objevil jsem tento skvost. Upřímně, kdyby se takto Anička chovala jako matka Putina, tak se Putin radši odstřelí sám už v pubertě, takže ji vlastně docela veřím, že by ho dokázala změnit. No nic, víc filmů s ní nezvládnu, ale tohle reálně nebylo tak zlý. Pokud máte rádi stupidní béčka, kde si ženský dělají z chlapa subinu, tak to pro vás bude vysloveně guilty pleasure. Vlastně stačí, že se vám libí béčka s hromadou krve. Pokud neholdujete ani jednomu, tak se filmu vyhněte obloukem, pač to je fakt herecky i režijně odpad. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama