foto

Ajay Mehta

  • nar. Nové Dillí, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 68 Kill
2015 Vykolejená
2013 Decoding Annie Parker
G.I. Joe 2: Odveta
2012 Družička v utajení (TV film)
Son of an Afghan Farmer, The
2011 Shredd (TV film)
Troublemaker
Velká krize (TV film)
2010 Ashes
2009 Přijímačky (TV film)
2008 Dům na špatné adrese
Ocean of Pearls
Suprhrdina
The Ode
2007 Americanizing Shelley
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
Transit (TV film)
2002 Guru
Lidi, co znám
Penny Ante
Spider-Man
2001 Lásce na stopě
1999 Chutney Popcorn
Just One Time
1998 Astoria (TV film)
Poslední dny disca
Star of Jaipur
1995 Mercy
Shao Nu xiao yu
1991 Lonely in America
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1965 Penny Ante

TV seriály

2020 Dobré místo (TV seriál)
Kdykoli budeš chtít (S04E13)
Pondělky jsou hrůza (S04E11)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Songbird Road, část druhá (S03E12)
2018 Dobré místo (TV seriál)
Zkažené dědictví (S03E06)
Burrito (S02E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nebroušený diamant (S10E09)
2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Testosterone Martyr Baked Knife (S03E04)
The Mindy Project (TV seriál)
May Divorce Be With You (S06E03)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Naléhavá situace kategorie 55: Konec světa (S01E05)
Scream Queens (TV seriál)
Lovin the D (S02E09)
The Grinder (TV seriál)
For the People (E20)
The Mindy Project (TV seriál)
Bernardo & Anita (S04E18)
2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Batman ze mě nikdy nebude (E04)
Jako na péro (E02)
Rectify (TV seriál)
Thrill Ride (S03E02)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
The Mindy Project (TV seriál)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
While I Was Sleeping (S04E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Patriot Games (S06E22)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a katolická dívka (S02E88)
Charlie a Lacey na mizině (S02E80)
další epizody (6)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
Waiting For A Girl Like You (E03)
Rectify (TV seriál)
Sexual Peeling (S01E02)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie napravuje reputaci (S02E43)
Charlie a svěřenecký fond (S02E42)
Nová holka (TV seriál)
Svatba jako řemen (S02E25)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výskok (S05E06)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Catering (S07E08)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Naše děti a my (S02E12)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E08)
Milionový lékař (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Path (S02E01)
Soul Free (S01E13)
Waiting for That Day (S01E12)
další epizody (4)
Mentalista (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
další epizody (4)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
2005 E-Ring (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčinné souvislosti (S01E02)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Mrkání (S01E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
2003 Miss Match (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
2000 Beat, The (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Svobodní se přece střílejí (S02E04)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Not Without My Nanny (S05E14)
1997 Soul Man (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky