foto

Ajay Mehta

  • nar. Nové Dillí, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 68 Kill
2015 Vykolejená
2013 Decoding Annie Parker
G.I. Joe 2: Odveta
2012 Družička v utajení (TV film)
Son of an Afghan Farmer, The
2011 Shredd (TV film)
Troublemaker
Velká krize (TV film)
2010 Ashes
2009 Přijímačky (TV film)
2008 Dům na špatné adrese
Ocean of Pearls
Suprhrdina
The Ode
2007 Americanizing Shelley
Americanizing Shelley
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
Transit (TV film)
2002 Guru
Lidi, co znám
Spider-Man
2001 Lásce na stopě
1999 Chutney Popcorn
Just One Time
1998 Astoria (TV film)
Poslední dny disca
Star of Jaipur
1995 Mercy
Shao Nu xiao yu
1991 Lonely in America
1989 Kolem světa za 80 dní (TV film)
1965 Penny Ante

TV seriály

2016 The Good Place (TV seriál)
Category 55 Emergency Doomsday Crisis (S01E05)
Scream Queens (TV seriál)
Lovin the D (S02E09)
2015 Krize (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
2013 Betas (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Doktorka podsvětí (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
další epizody (4)
2005 E-Ring (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčinné souvislosti (S01E02)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace