Reklama

Reklama

Žádná volba

  • Česko Paradox (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hongkongský policista Lee (Louis Koo) se nepohodne se svou dcerou Wing-čch' a ta odletí za kamarádkou Jenny do Thajska. Po pár dnech Jenny Leeovi zavolá, že Wing-čch' zmizela. Lee přiletí do Thajska a společně s pattajskými policisty Čchuejem (Yue Wu) a Takem (Tony Jaa) se pouští do pátrání po své dceři. (LangiJ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Třetí díl SPL série, který ovšem s předchozími nijak nesouvisí. Z obsazení dvojky zůstal (asi) jen Louis Koo a Tony Jaa. Lojzík se ale tentokrát postaví na stranu dobra a hledá v Thajsku svou pohřešovanou dceru. Toník bohužel jen přicmrndává v menší roli policisty, což je škoda. Moc prostoru k předvedení nedostal. Většina bitek tak zůstala na Yuem Wu a Lojzovi, který mě svým výkonem překvapil. Většinou se ve filmech ohání zbraní, ale tady předvedl i bojové umění. Konečně je to film z HK, který se mi fakt líbil. Akčňáky jim prostě jdou. Přeloženo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek by potřeboval, aby v něm Tony Jaa měl co nejvíce prostoru. Nevím, jestli je tak drahý nebo co, ale to je tak těžké pochopit, že Tony musí mít co nejvíc akčních scén, protože je v nich prostě nepřekonatelný? Bohužel ostatní postavy tak dobře nedokážou táhnout celý snímek, který nemá ani vyloženě skvělý scénář. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel serie, kde jednotlive diely spolu vôbec nesuvisia. No co uz. U serii Ultra Force to tiez nikomu nevadilo. Podstatna je kvalita a ta sa nedostavila. Prirovnal by som to k filmu Flash Point. Cize na jednej strane neskutocne nezazivna dejova vata o tom ako hlavny hrdina patra po svojej stratenej dcere. Cely cas nedockavo cakate, kedy sa tie nudne kecy skoncia a pride na radu akcia. Okrem finale sa dockame väcsiej porcie len v polovici filmu. Zvysok su proste len nudne nefunkcne kecy. A akcia je dobra. Len dobra. Nic ohromujuce. Okrem obcasnych zbytocnych dratov a dalsich umelych vylepseni je najväcsim problemom Louis Koo ako hlavny hrdina. Herec je to dobry ale bit sa poriadne nevie a tak jeho bitky pôsobia dost umelo, chvaty su pomale, udery neraz koncia vo vzduchoprazdne. Bitky s Yue Wu su o triedu dynamickejsie. Celkovo mi vo filme chybali poriadni skuseni bitkari. Ken Lo si ani neskrtne a Tony Jaa tu ma kratku epizodku ukoncenu tak trapnou smrtou, ze to tromfne aj odchod zo sceny Scotta Adkinsa vo filme American Assassin. Takze vysledkom je podpriemerny film, ktory sa okrem bitiek strasne tahal a vzhladom na neustaly kvalitativny pokles bude najlepsie ak dalsie diely uz nevzniknu. Zbytocne nicia povest dokonalej jednotke. 4/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Z celé trilogie mi tohle přišlo nejvíce napínavé, strhující a poutavé. Fenomenální akční scény, souboje maj perfektní a výbušnou choreografii, jsou výborně sestříhány a maj inovativní prvky, naháněčka skutečně skvělá, hlavně její zakončení a jako bonbónek potěší SWAT jednotka v závěru s útočnýma puškama/laserama. Herci jsou kvalitní, odevzdávaj 100% výkon. Očekávaná interakce s okolím potěší oko detailisty, měl jsem pocit že jsem součástí úplně všeho, co se tam odehrává. Nemá to ani happyend, nabízí to aktuální téma a přišlo mi to depresivní. Úžasnej akční film s myšlenkou. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Smutné zistenie, ani Samo Hung nie je úplne vo forme a strihá tu akciu viac, ako by sa na Hong Kong patrilo. Mňa to inač celý čas dosť bavilo (detektívna časť, sic bez prekvapenia, ale plne funkčná), ale záver bol taký nejaký rozpatlaný a zanechal pachuť nedotiahnutého. Že si to požičalo značku SPL mi príde úplne odveci. 70% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v thajském Bangkoku. (Yardak)

Reklama

Reklama