Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Nejlepší kamarádky a spřízněné duše od dětství, Holly a Georgia jsou v prvním semestru na univerzitě v Edinburghu. Holly je rozvážnější, klidnější a více opatrná než nespoutaná Georgia, která se bez okolků vrhá do šílenství prvního ročníku. Poté, co se ty dvě zúčastní vzrušující přednášky skvělé profesrky ekonomie Jude McDermidové, začnou obě přemýšlet o své budoucnosti a možnosti ucházet se o elitní stáž u Jude. Georgia se rozhodne proniknout do mocného a atraktivního společenstva alfa dívek obklopujících Jude – a Holly se začne cítit odstrčená. A tak když se obě dívky dostanou do společenského víru a na okázalé večírky společenstva, jejich přátelství podstoupí zkoušku. Holly tuší, že za třpytivou fasádou je cosi zlověstného. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

FiDik 

všechny recenze uživatele

něco na tom je, něco mě u toho drží, ale je to dost ploché, skoro často až hloupé. jakoby tu nevychytali cílovku ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím viděn pilot a moc mne to nenadchlo. Ne, že by neměl atmosféru, ale přemíra šílené hudby, psychedelická vizáž a obsah, který si neprošel dostatečným vývojem a který nabízí otázku „co tím chtěl básník říci?“ Plus vidím v tajemné atmosféře a vcelku slušných hereckých výkonech. Nicméně pilot postrádá hloubku, ale uvidíme, jakým směrem se bude ubírat jak děj, tak vývoj postav. Zatím 50% max. ()

LadyCarousel 

všechny recenze uživatele

Již zmiňovaný 13 reasons why mi přišel veice otravný, hlavně hlavní postava. Jenže tahle Holly nezůstává v otravnosti o moc pozadu. Hlavně v první sérii, kdy jsem si říkala, že se chová jako nějaká přehnaně ochranitelská hysterická matka. Pokud to pominu, první série se mi celkem líbila, hlavně ta zápletka aka nevěř nikomu. Bylo tam pro mě i dost překvapivých momentů. Konec byl dost zvláštní, bohužel jsem nepochopila moc jednání blond kamarádky. Druhá série: tam byla Holly o trochu méně protivná, zato jí ale velice dobře nahradila Rheina(?), která mi lezla na nervy už jen tím obličejem. Dost jsem se děsila, aby to neskončilo stejně jako v první sérii, tedy nevěř nikomu, ale naštěstí ne. Jen se tam opět připletla blond kamarádka, která mi to celé tak nějak prostě kazila.A jestli tohle má odrážet realitu toho, co se děje v těch školách, tak jsem ráda za ČR. ()

Reklama

Reklama