foto

David Robb

  • nar. 23.8.1947 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sacrifice
2009 Královna Viktorie
Napříč časem
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Inspektor Rebus II.- Černá kniha (TV film)
2004 Život a smrt Petera Sellerse
1999 Ostrov pokladů
1998 Taggart: Berserkr (TV film)
1997 House of Angelo, The
Královský hřebec (TV film)
Za přední linií
1996 Famous Fred
Half the Picture (TV film)
1994 Zásah z pekla
1993 Swing Kids
1992 Být nejlepší (TV film)
1989 The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1988 Podvodníci
Zeď strachu (TV film)
1987 Sny ztracené, sny nalezené... (TV film)
1985 Off Peak (TV film)
Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1984 Morte d'Arthur (TV film)
1983 Wars, The
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
Ivanhoe (TV film)
1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
1978 The Four Feathers (TV film)
1977 Die Standarte
1976 Romeo and Juliet (TV film)
1975 Nevhodné chování
1974 The Swordsman

TV seriály

2018 Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Nepříjemnosti (E05)
Ďábelská slina (E04)
Anna Regina (E03)
další epizody (5)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
další epizody (6)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (5)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (6)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (6)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Proof (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Headless (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Strathblair (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Up the Garden Path (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Láska na laně (S05E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1981 Fanny by Gaslight (TV seriál)
Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
1980 Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
Out (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Wuthering Heights (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Supernatural (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Intimate Strangers (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2017 Proti zákonu (TV film)
2006 Ztracené světy (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
1980 Kobjes: A Rock for All Seasons

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace