foto

Louise Brealey

  • nar. 27.3.1979 (40 let)
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Birthday (TV film)
Containment
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
Viktor Frankenstein
2013 Delicious
2011 Báječný hotel Marigold
2010 Reuniting the Rubins
Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
2005 The English Harem (TV film)

TV seriály

2019 The Widow (TV seriál)
Gomora (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2017 Back (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
Skomírající detektiv (S04E02)
Šest Železných dam (S04E01)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Starosta a kouzelník (S01E09)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Tick Tock (S05E04)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
Studie v růžové (S01E01)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Mayo (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace