Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

stanyko 

všechny recenze uživatele

Myslienka mala potencial, ale to bolo asi vsetko. AI tema upadla medzi nudnymi prestrelkami do zabudnutia, herecke vykony vseliake. Avsak film zaklincovali s otvorenym koncom na pokracovanie (zly vtip) a katastrofalnou CGI v poslednych scenach - to uz sme sa smiali na plne hrdlo a mne sa zdalo, ze som sa vratil do dob PlayStation 1. Davam tomu velkodusne 2* ()

konous 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem myslel, že sleduji další marný pokus Netflixu o hardcore sofistikované sci-fi (Titan, Annihilation). Přerod otce v akčního hrdinu nevěrohodný, design "potvor z vesmíru" nezajímavý, uřvané děti otravující,... Ve výsledku film dává alespoň trochu smysl a zvrat je nečekaný, ale jen to nesmázne celkově nudný průběh. Rychle zapomenutelné. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Michael Peňa konečně dostal vážnější roli a celkem mu to i sedlo. A netflix si dal sci-fi a musím říct to samé co s Peňou. Film jako takový působil docela levně a nevyužitě, spíše to bylo jako nějaký nástřel námětu, podle kterého plánovali dělat nějaký dražší velkorozpočtový film, ale dívalo se na to dobře. Hlavně atmosféra v první půlce filmu byla naprosto dokonalá. A člověka pěkně hnětlo jak viděl, že tam něco nesedí, tím dostal závěrečný mindfuck pořádnou váhu. Dal bych za tu atmosféru a snahu i lepší hodnocení. Ale ikdyž možná vidím politiku všude, tak nějak jsem tam pořád viděl další agitku netflixu. Aneb "love your enemy". Protože ikdyž ti vyvraždí lidstvo, vyženou tě na Mars a ty se pak chceš vrátit dobýt zpátky planetu....jsou přece jiní a mají malé děti, takže si zaslouží žít a být šťastní. Tahle levičácká sračka mi závěr docela zkazila... Kam tenhle přístup vede se dá docela dobře vidět v Německu, Belgii a hlavně Švédsku. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Ďaľšia jednohubka z produkcie NETFLIXu nenadchne a neurazí. Je taký mix Vojny svetov a Ja, robot. Prekvapivá pointa filmu možno pre niekoho nie je prekvapivá pre každého. Každopádne ako filmeček na zabitie letného večera celkom fajn. Vizuálne efekty priemerné, atmosféra v prvej polovici priemerná. Najväčším nedostatkom sú však postavy, ktorých vykreslenie je nezáživné a ich osud mi bol viac-menej ukradnutý. 3* ()

animario 

všechny recenze uživatele

Komorní tv scifi především pro fanoušky scifi.Působilo to spíš jako zfilmovaná povídka z nějakýho sborníku a v nějaký sf seriálový sérii by mě to asi zaujalo víc. Až do odhalení v závěrečný 1/2 hodině nic vyjímečnýho,u mě se wow efekt nedostavil ani po něm,ale aspoň to leccos osvětlilo,no..(latexovej žabí vzhled "emzáků" byl navíc trochu samoúčelnej,kdyby vypadaly jinak,divák by pojal podezření mnohem dřív a našlo by se toho víc,50 let nestárnoucí populace atd..).Zajímavý,ale celkově slabší scífko. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V roce 2016, když se rozhodlo, že se bude scénář Extinction realizovat, byl pro hlavní roli zvažován James McAvoy. (Martrix)
  • Film se natáčel v Srbsku v Bělehradě. (Martrix)
  • Scéna v podzemí byla natáčena na trase Bělohradského metra, která nebylo do dnešní doby dokončena. (Martrix)

Reklama

Reklama