Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Když z vesnice poblíž lesů v Ardenách zmizí dospívající dívka, místní policie začne spolu se starostlivou učitelkou odkrývat síť znepokojujících tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (7)

Hvozd (2017) 

Výborné francouzské kriminální drama. Z nenápadného a pomalého rozjezdu se vyklube nadupaná kriminální jízda a hon na vraha a pátrání po 3 zmizelých děvčatech. Z prvotních obav o herecké výkony se postupem času stala jistota a nakonec lze říci, že se jedná o skvěle natočenou i zahranou, zajímavou, kriminální jízdu s povedeným příběhem. Tohle s čistým svědomím lze doporučit. ()

Epizoda 1 (2017) (E01) 

Úvod v duchu rozjetí slušné záhady. Seznámení s postavami nic moc, první půle byla jen tak o tlachání a sem tam nějaká divna scéna ubrečené holky. Po chvíli je jasné, že příběh se bude právě té holky týkat. Když zmizí začne pátrání. Nejdříve je to jen tak s mávnutí rukou a vehementním přístupu policajtky. Když se ale do toho vloží učitelka a objeví se první zvláštní důkaz i samotná policie pochopí, že se něco skutečně děje. Posledních 20 minut je zajímavých a otázek přibývá. Je jasné, že v tuhle chvíli je divák uhnán do kouta a je mu servírovaný maďarský guláš. Určitě ale jednotlivé souvislosti časem začnou dávat smysl. ()

Epizoda 2 (2017) (E02) 

Druhý díl přináší velké věci. Najdeme tělo, objeví se první podezřelí, dozvíme se co ví černá děva, ztratí se další dvě děvčata, najde se tajný lesní úkryt a děj se nese ve stylu krimi i s lesním pátracím pochodem. Opravdu napěchovaná epizoda, která me od plného počtu dělí víceméně jen zvláštním francoa stylem natáčení a sympatičností postav. ()

Epizoda 3 (2017) (E03) 

Neandrtálců muž se ocitá v cele z podezření na spojitost zmizení, vyšetřování pokračuje, a manžel zažívá čím dál větší frustraci. Epizoda přinese další důležité stopy, které jsou skvělé a my se konečně dozvídáme o co tu nejspíše běží. Zamotané je to solidně, tempo je rychlé a houpající muž na konci je až strašidelný. ()

Epizoda 4 (2017) (E04) 

Atmosféra hutná a ve vyšetřování přichází zlom. Jedna z dívek se najde, aktuálně je pohřešovaná už jen jedna. Vrah ale stále běhá na svobodě. Závěr epizody pak přinese nepříjemný nález. ()

Epizoda 5 (2017) (E05) 

Vskutku odpočinková epizoda, kde se nic moc nedozvíme. Druhá polovina se ale zase rozjede, dojde i na akci a dokonce uvidíme i oči vraha. Jdeme pomalu ale jiste do finále. ()

Epizoda 6 (2017) (E06) 

Mám výtky k motiv a celkovému sledu událostí a jejich navazování na sebe. Takhle mě to přijde jako náhoda. Jinak důstojné a velmi povedené zakončení v melancholické notě. ()

Reklama

Reklama