foto

Nicolas Marié

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Adieu les cons
2018 Les Fantômes du Havre (TV film)
2017 Knock
Mystère au Louvre (TV film)
2016 Adopte un veuf
La Folle Histoire de Max et Léon
Úžasný Rocambole
2014 Des éclats de verre
La Couille
Soda: Un trop long week-end (TV film)
2013 9 mois ferme
Železné schodiště (TV film)
2012 Associés contre le crime...
Mains armées
2011 Café de Flore
Case départ
La Brindille
Tu seras mon fils
Un jour mon père viendra
Une pure affaire
2010 Gardiens de l'ordre
Le Village des ombres
Mateřské pudy (TV film)
Second seuil
2009 Galimatyáš
Gauner
Safari
2008 La très très grande entreprise
Ochrana státu
2007 99 franků
2006 Les Innocents (TV film)
Úplně mimo
2005 Zim and Co.
2004 Krvavý prachy
2000 Marie-Tempête (TV film)
1999 La Maladie de Sachs
Le créateur
1996 Bernie
1995 L'image du pouvoir
1992 Désiré
Rumeurs (TV film)
Číslo
1990 Outremer

TV seriály

2020 La Stagiaire (TV seriál)
Jamais sans Léa (S05E08)
Noces funèbres (S05E07)
Passé trouble (S05E06)
další epizody (8)
2019 Groom (TV seriál)
La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
La Fille à vélo (S04E07)
Lauriers roses et pensées jaunes (S04E06)
další epizody (8)
2018 Umění zločinu (TV seriál)
Ďáblův malíř - 2. část (S02E06)
Zraněný muž - 2. část (S02E04)
Zraněný muž - 1. část (S02E03)
Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Non Bis in Idem (S02E07)
La Stagiaire (TV seriál)
Un cœur en or (S03E08)
Liberté provisoire (S03E07)
Bulle d'air (S03E06)
další epizody (8)
2017 La Forêt (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
La Stagiaire (TV seriál)
Pointes de sang (S02E06)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
další epizody (6)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Trahisons (S03E05)
Manipulations (S03E04)
další epizody (6)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (6)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (4)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Le Vieux (S03E08)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Le Rosier de Madame Husson (S02E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Chute libre (S03E08)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
Zvěrokruh (TV seriál)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Aféra Lerner (S13E06)
2003 Les Thibault (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Hors limites (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky