Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 2

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stejně nudně natočené, jako nová dětská hra. Klevberg nemá svůj vlastní pohled na věc, prostě typický řemeslník, který odvede tu práci, za kterou byl zaplacený, ale nic na víc. Vypadá to pěkně, hlavní herečka je sympatická a rychle to uteče. Na nedělní večer to ušlo, jen kdyby ten duch při zabíjení nehekal jak vyžilá kurva.50%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát ale tohle mě bavilo. Docela zajímavý nápad a i vraždy měli docela smysl. Film sice postrádal lekací scény ale to vůbec nevadilo protože tady ani jen tak neuhodnete kdo to dělá a proč. Slušné herecké výkony a máte lepší horor na světě. Není to žádný zázrak to určitě netvrdím ale na to, že jsem na to narazil náhodou musím říct, že jsem se bavil. 60% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka, vášnivá fotografka, se dostane k polaroidu a kohokoliv s ním vyfotí, ten zemře. A tak stačí jedna skupinová fotka a je o zábavu postaráno. Inspirace Kruhem je zjevná a stejně tak je jasně předestřen celý příběh. To by ani tak nevadilo, ale problém je, že všechny žánrové ingredience se míchaly mimo hlavní hrnec. Z vražd tak člověk nevidí pomalu ani mrtvolu, o nějaké krvi nemluvě. Samotná animace hlavního záporáka je také odfláklá a tak jediné, o co se film může trochu opřít, je místy celkem působivá atmosféra a herci, kteří sice nejsou vyloženě sympatičtí, nicméně alespoň nevadí. Každopádně to je málo. 40% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom to bola nuda teda. Hororovo absolútne nezáživné, postavy ušli ale nejaký vzťah som k nim nemal. Lakačky žiadne a čo je úplne najhoršie duch úplne o ničom.Vraždy mimo kamery, krv žiadna.Keby to bolo dlhšie tak to hodnotím horšie. Nakrútené to bolo pekne. Medzi 1 a 2* , prikloním sa k lepšiemu aj keď neviem prečo. Najlepšie to bolo prvých 5 minút, a škoda že Madelaine nebola hlavná herečka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V rámci vlny bubu hororov určených pre teenagerov príjemný, solídny priemer. Celý film sa odohráva v tme, alebo v slabo osvetlených miestnostiach, pričom sa ale tvorcovia pohrali s osvietením a tieňmi v interiéroch Vonkajší sneh občas tiež dopomôže k hustej atmosfére. Kolovrátkové vraždy sú variabilné aspoň tým, že raz monštrum útočí doma, potom v nemocnici, alebo na polícii. Len si musíme počkať takmer hodinu, kým sa začne rozplietať celá záhada. No a tu nedostaneme nič extra originálne, starý zločin a hriechy minulosti sme tu mali už veľakrát. No a foťák môžeme brať ako variáciu na populárne videokazety z Kruhu a ďalšie "vraždiace" technológie. Znalci japonských a ázijských hororov tu nenájdu v podstate nič, čo by ešte nevideli, ako hororová jednohubka je ale Polaroid príjemným spestrením osamelej noci pred telkou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Dartmouth a Halifax), Austrálii (Rushworth) a USA (Los Angeles). (LUKICKK)
  • Původně měl být film uveden v létě 25. srpna 2017, ale nakonec byl přesunut na 1. prosince 2017. Společnost Dimension Films se pak rozhodla pro datum premiéry v době Dne díkůvzdání a film vyšel 22. listopadu 2017. Nakonec tři týdny před premiérou společnost Lantern Entertainment (dříve známá jako The Weinstein Company / Dimension Films) film odložila na neurčito kvůli skandálu Harveyho Weinsteina. Film nakonec vyšel v roce 2019. (LUKICKK)

Reklama

Reklama