Reklama

Reklama

Dárkyně smrti

  • Kanada Inconceivable (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tajemná mladá žena Katie (Nicky Whelan) se s dcerou přestěhuje do nového města, aby unikla své minulosti. Rychle naváže přátelství s Angelou Morganovou (Gina Gershon), matkou, která touží po větší rodině. Jejich život se vzájemně proplétá. Angela a její manžel, Brian (Nicolas Cage) navrhnou Katie, aby bydlela v domku pro hosty a sloužila jako jejich chůva. Časem se kvetoucí přátelství mezi dvěma ženami mění na nebezpečnou posedlost, neboť Katie se příliš upnula na dceru Morganových. Angela a Brian čelí nekonečným lžím a manipulaci, až si uvědomí, že sladká Katie se ve skutečnosti snaží zničit jejich rodinu zevnitř. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No nic moc. Navíc je to nesmyslně dlouhé. Kdyby to zkrátili udělali by lépe. jinak takových filmů je,ale to by nevadilo jen se to musí umět natočit . Tohle bylo dost fádní . Jsou mnohem lepší filmy na podobné téma. Navíc ta herečka s těma umělýma čočkama byla strašně nesympatická, ale to byl asi záměr. Zatím mě to nejde ohodnotit. Nevím proč to neodemkli pro lidi co komentáře nepíšou.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Už to vyšlo a nikdo si toho ani nevšimnul :) Chudák Nick už taky nemá fanoušky, to to, ale dopracoval...

 (hodnocení, recenze)

Lacike

Já si toho všiml na kanale Lionsgate Premiere.

 

Ale tím, že tu už jsi, tak se sem brzy nahrne vaše kecací skupina, takže si to tu mužu zase unbooknout ačkoliv mám rád, aspoň některé, filmy s těmito vyhaslými hvězdami, tak vaše terapeutické kecací sedánky v diskuzích každého jejich filmu mě neberou :D

na příspěvěk reagoval Lacike

 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ty jsi nějaký rychlík :) Pár minut poté, co založím profil filmu, ještě nestihnu nahrát trailer a ty už tady sídlíš :D

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama