Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná blbina.Nebyl jsem sice schopen úplně rozklíčovat jestli je to natolik originální tím jak si bere na paškál všechny romantické komedie,nebo naopak tím,že ve finále všechna ta rom-komová klišé naplno využívá se sám stává jedním velkým klišé...nicméně i tak je to celkem vtipné a Rebel Wilson má po delší době normální roli ve které není za extrémně excentrickou vulgární krávu...60% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pseudoparodie, která se snaží stát na tom, že opakuje a zlehčuje formule romantických komedií, aby je nakonec jen přijala za své. Cynická hlavní hrdinka, která nevěří na lásku (i kvůli tomu, jak vypadá), se propadne do klišoidního New Yorku, kde si má vybrat mezi "okouzlujícím" milionářem a nejlepším přítelem. Má k ruce stereotypního gaye, voice-over a příhodné montáže. Jenže Natalinino zhrození nad cukrkandlovým světem trvá jen chvíli, pak se nechá unášet "snem každé ženy", aby si i v reálném světě uvědomila, že se musí otevřít světu a lásce. U.G.H. Je to nadmíru únavné, když vám cpou romanci do chřtánu i ve filmu, který si z nich má utahovat. Nicméně Rebel Wilson nemůžu upřít snahu to ustát s grácií, levnějšímu Hemsworthovi to, že se snaží být nad věcí, a psíku Baxterovi to, že na to hodil bobek. Mám to stejně. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane tu je hrdinka z „reálneho sveta“, na druhej strane komédia so všetkými klišé z romantických komédií, dohnanými takmer až do extrému. V určitých aspektoch to bolo aj originálne, minimálne za námet a poznanie skutočného významu (seba) lásky, inde to zaostávalo. Rebel nám najprv vymenuje všetky klišé, aby sme vedeli, čo nás čaká a potom sa to (prekvapivo) všetko udeje. Najväčšiu chybu vidím v tom, že hoci všetky tie typické znaky romantických komédií vychytali, treba priznať, že v súčasnosti sa už aj takéto filmy snažia byť trochu inovatívne, takže mi pripadalo, ako keby sa tam riešili veci z filmov spred 20, v najlepšom prípade, spred 10 rokov. Kvôli tomu film pre mňa pôsobil trochu zastaralo. Ale ako som napísal, niektoré nápady urobili dobre, a Rebel sa tam presne hodila. Taktiež spomeniem, že sa mi film v niektorých momentoch podobal na nedávny počin I Feel Pretty. 6,49/10. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)
  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama