foto

Marcus Choi

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 No není to romantika?
2018 Můžete mi kdy odpustit?
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2013 Žralokonádo (TV film)
2012 40 dnů a nocí
Adopce hrůzy (TV film)
2008 Petiswooi
2007 Kouzelná romance

TV seriály

2018 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vzpomínají na tebe (S02E13)
Neštvi mě (S02E12)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Remember the Devil (S04E17)
Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S05E19)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Návrat (S06E06)
2016 BrainDead (TV seriál)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
Bull (TV seriál)
The Necklace (S01E01)
OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 6: Forking Paths (S01E06)
Chapter 4: Away (S01E04)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Nezvaný host (S02E07)
Na cizím území (S02E06)
Znovu 20 (TV seriál)
What's Up, Dock? (S03E08)
2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Double Agent (TV seriál)
Projekt Mc² (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Vzpoura (S02E02)
Město zatracených (S02E01)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
The Fosters (TV seriál)
Mother (S02E06)
The Neighbors (TV seriál)
A Night in (Lou Ferrigno's Hibachi) Heaven (S02E18)
2013 Graceland (TV seriál)
Guadalajara Dog (S01E02)
Doteky osudu (TV seriál)
Obvinění (S02E11)
Go On (TV seriál)
Matchup Problems (E20)
Go Deep (E16)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Ocupado... (S02E18)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Rob (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Pomsta (TV seriál)
Vnímání (S01E14)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Odvést babču z domu, část druhá (S03E03)
Odvést babču z domu, část první (S03E02)
Město žen (TV seriál)
Citlivé téma (S03E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vězeň v potrubí (S07E07)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A problém krásna (S01E07)
Books (TV seriál)
Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Thunder Gun Express (S07E11)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
In Gayle We Trust (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky