Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během rodinné dovolené na Aljašce začne vědec Roger Summers zkoumat migraci ptáků. Díky tomu narazí v lese na několik zdechlin zmrzlých na kost. Protože si neví rady, vyhledá enviromentalistu Tima Hughese, který odešel do ústranní, když se jeho varováním před celosvětovými smrtícími mrazy vysmáli všichni ostatní vědci. Roger přesvědčí Tima, aby mu pomohl studovat nový, tajuplný přírodní fenomén. Společně se jim podaří odhalit, že Timovy předpovědi byly pravdivé a došlo na nejhorší. Mráz je čím dál silnější. Nepotrvá dlouho a pokryje celou planetu. Lidé umrzají po pouhých několika minutách strávených venku. Jedině Roger dokáže zachránit svou rodinu, město i celý svět. Čas běží. A venku číhá smrtící mráz. (TV Prima)

(více)

Recenze (23)

Lanark odpad!

všechny recenze uživatele

Zázračný film, kde na sebe nenavazují žádné dvě po sobě jdoucí scény a všechny postavy se chovají, jakoby po každé klapce prošly lobotomií a zapomněli kde jsou, co se kolem děje a co mají dělat. Triky odpovídají úrovni filmu. Bral bych, kdyby to byla studentská pocta oblíbeného žánru. Takhle bych ten film zamknul u ledu a už nikdy nerozmražoval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je špatný film, ale kdo od tohohle očekává, že se bude jednat o nějaký spektákl, asi neviděl žádné béčko, céčko, respektive déčko. Co se ale musí nechat, to je skutečnost, že díky takovým filmům vyniknou kousky jako "Den poté". Emmerich točí béčka, ale aspoň to opravdu umí. Tohle dobré není. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se někdo drží známého hesla -Je zima já v ruském filmu-, ohledně tohoto snímku by měl toto zažité mínění přehodnotit. Mockbuster používající námět ekologického velkofilmu Rolanda Emmericha 'Den poté' (2004), dle stejně zažité šablony, tedy ničím překvapující a jen se svorně řadící vedle obdobných a kterých už není zrovna málo. A tak tu máme další rodinu snažící se někde na severu přežít útoky setsakramentsky rychle postupujícího a naprosto nepředvídatelného mrazu. Jen se ví, že je to důsledek klimatických změn, se kterým se již nedá nic dělat. Logiku tu samozřejmě nenajdeme ani mikroskopem, takže absurdnosti všeho možného i nemožného na divácké vnímání útočí v plné síle. Divák musí totálně vypnout, aby si snímek užil snad jen jako prosťounkou zábavu na vyhnání nudy. Tohle není bída z nouzí, tohle je televizní nízkorozpočtová katastrofa s velkým K. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to oveľa debilnejšie ako pecky od Emmericha, ale chýba tomu tak 200 mega na to, aby tie voloviny boli guletrhajúco znázornené. Prvá polovica filmu je komorná a lacné CGI sa naplno začnú prejavovať až v druhej polke. Tá debilita filmu ma nijak extra neiritovala, čo je vlastne škoda, lebo to bolo iba konštantne nudné. Ako hovorí miestny MPík. Videl som aj väčšie sračky. 3/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slabučký dej, na ktorom sa pobavia hlavne priaznivci zlých filmov, superlacné CGI na ktorom sa pobavia hlavne všetci programátori, tvrdiac že na svojom bystrofóne to zmáknu lepšie a ochotnícke herecké výkony, na ktorých sa pobavia hlavne všetci z umeleckého konzervatória, mysliac si že to dajú lepšie. Ja som sa bavil hlavne na tom, že som to pri sledovaní zvládal. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama