foto

Sarah-Jane Redmond

  • nar. Kypr
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cold Zone
Garage Sale Mystery: A Case of Murder (TV film)
2016 Dark Harvest
Souboj na špičkách (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Sorority Murder (TV film)
2014 Buried Secrets (TV film)
Down Here
June in January (TV film)
Mr. Miracle (TV film)
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Garage Sale Mystery (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2012 Pes jménem Duke (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
Finding a Family (TV film)
2010 Growing the Big One (TV film)
Triple Dog
Vražda mezi přáteli (TV film)
30 dní dlouhá noc: Doba temna
2009 Dívčí války (TV film)
Dům (TV film)
Případ číslo 39
Smile of April
2008 Akta X: Chci uvěřit
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Déšť z pekla (TV film)
Taming Tammy
2006 Náhodný svědek (TV film)
The Entrance
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot
2004 Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2003 Arbor Vitae
Invitation, The
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Hellraiser: Vyslanec pekla
Liebe auf den 2. Blick
2001 Flek
Kamufláž
2000 Dark Angel (TV film)
Suspicious River
Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1999 Krutá říše (TV film)
Strange World (TV film)
1998 Podezřelé chování
1993 From Pig to Oblivion

TV seriály

2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Other Shoe (S06E03)
2015 iZombie (TV seriál)
Virtual Reality Bites (S01E06)
Liv and Let Clive (S01E04)
Brother, Can You Spare a Brain? (S01E02)
UnREAL (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Baby (S11E04)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Odkaz (S01E06)
Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 13 (S03E15)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
V (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Changing Channels (S05E08)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Saturn Dreaming of Mercury (S03E16)
Antipas (S03E13)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
A Room with No View (S02E20)
Akta X (TV seriál)
Boj s minulostí (S05E09)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
Lamentation (S01E18)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Aubrey (S02E12)

Dokumentární

2004 Inside 'Harsh Realm'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace