foto

Sarah-Jane Redmond

  • nar. Kypr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Garage Sale Mystery: A Case of Murder (TV film)
Smrtící mráz
2016 Dark Harvest
Souboj na špičkách (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Sorority Murder (TV film)
2014 Down Here
June in January (TV film)
Mr. Miracle (TV film)
Pohřbené tajemství (TV film)
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
Zaprášená tajemství (TV film)
2012 Pes jménem Duke (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
Finding a Family (TV film)
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Growing the Big One (TV film)
Triple Dog
Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
Dům (TV film)
Případ číslo 39
Smile of April
2008 Akta X: Chci uvěřit
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Déšť z pekla (TV film)
Taming Tammy
2006 Náhodný svědek (TV film)
The Entrance
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot
2004 Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2003 Arbor Vitae
Invitation, The
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Hellraiser: Vyslanec pekla
Liebe auf den 2. Blick
2001 Flek
Kamufláž
2000 Dark Angel (TV film)
Suspicious River
Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1999 Krutá říše (TV film)
Strange World (TV film)
1998 Podezřelé chování
1993 From Pig to Oblivion

TV seriály

2020 Siréna (TV seriál)
Survivor (S03E03)
Revelations (S03E02)
2019 Siréna (TV seriál)
New World Order (S02E16)
Sacrifice (S02E15)
Serenity (S02E12)
další epizody (10)
The 100 (TV seriál)
Nevermind (S06E07)
The Gospel of Josephine (S06E05)
The Face Behind the Glass (S06E04)
další epizody (5)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola sedmá: Hostina všech hostin (S01E07)
Kapitola třetí: Zkouška Sabriny Spellmanové (S01E03)
Kapitola druhá: Temný křest (S01E02)
další epizody (4)
Siréna (TV seriál)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
Pilot (S01E01)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Wake (E02)
Presidio (E01)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhý střevíc (S06E03)
2015 UnREAL (TV seriál)
Wife (S01E04)
iZombie (TV seriál)
Virtual Reality Bites (S01E06)
Liv and Let Clive (S01E04)
Brother, Can You Spare a Brain? (S01E02)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Engagements (S03E09)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Baby (S11E04)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
Someone's Got a Woody (S08E04)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Odkaz (S01E06)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Outbreak (E03)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Catching Cold (S01E17)
Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 13 (S03E15)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Homecoming Crashed (S02E09)
Team Rebounded (S02E04)
V (TV seriál)
Heretic's Fork (S01E09)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Vražda v kotelně (E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Báječný televizní svět (S05E08)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Kyle XY (TV seriál)
The Prophet (S02E01)
Láska je Láska (TV seriál)
Legenda začíná (S04E01)
Smallville (TV seriál)
Slib (S06E16)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Revelations (S05E09)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Zkouška ohněm (E04)
Smallville (TV seriál)
Ryan (S02E08)
Věčná studentka (S02E06)
Tajemství (S02E03)
další epizody (6)
2001 Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Rentgenové oči (S01E04)
Herní zápal (S01E03)
další epizody (4)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Saturn Dreaming of Mercury (S03E16)
Antipas (S03E13)
Krajní meze (TV seriál)
Dědicové (S05E17)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
A Room with No View (S02E20)
Akta X (TV seriál)
Boj s minulostí (S05E09)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
Lamentation (S01E18)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Duch nad hmotou (S02E05)
1995 Akta X (TV seriál)
Aubrey (S02E12)

Dokumentární

2004 Inside 'Harsh Realm'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky