foto

Darcy Laurie

  • nar. 28.3.1966 (51 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cold Zone
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Sweet Virginia
2015 Sorority Murder (TV film)
Vítejte doma (TV film)
2013 Baby Sellers (TV film)
Stalkers (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Naprostá sebedůvěra
Ohnivý armagedon (TV film)
Svět podle Redwooda
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
2010 Dcera jako rukojmí
2008 Zlost
Ztracený poklad Aztéků (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
Muž bez stínu 2
2005 Anděl smrti
Chaos
2004 Anděl strážný (TV film)
Kráčející skála
Meltdown (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Nezvratný osud 2
2002 Sniper
2001 Flek
Překročená mez
1999 Atomový vlak (TV film)
1996 Underworld
1994 Highlander 3
1993 Úctyhodná žena II (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Heavy Lies the Crown (S04E02)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Travelers (TV seriál)
Bishop (E09)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Illustrated Woman (S01E03)
The Romeo Section (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
So Close, Yet So Far (S01E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Záchvěvy (S02E12)
Gracepoint (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Wave (S02E10)
Seconds (S02E09)
Second Truths (S02E06)
Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
Rudá vdova (TV seriál)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pomsta (S02E08)
Pro dobro všech (S02E07)
Pokus a omyl (S02E06)
další epizody (9)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (5)
V (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Babylon (S09E08)
Na Západ (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Dotek zla (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Lovci netvorů (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace