foto

Darcy Laurie

  • nar. 28.3.1966 (55 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 No Good Deed (TV film)
2019 Psí domov
Thunderbird
2018 Rabbit
2017 Cocaine Godmother (TV film)
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Smrtící mráz
Sweet Virginia
2015 Sorority Murder (TV film)
Vítejte doma (TV film)
2013 Baby Sellers (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
Vystrašený šepot (TV film)
2012 Naprostá sebedůvěra
Ohnivý armagedon (TV film)
Svět podle Redwooda
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
2010 Dcera jako rukojmí
2008 Zlost
Ztracený poklad Aztéků (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
Muž bez stínu 2
2005 Anděl smrti
Chaos
2004 Anděl strážný (TV film)
Kráčející skála
Meltdown (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Nezvratný osud 2
2002 Sniper
2001 Flek
Překročená mez
1999 Atomový vlak (TV film)
1996 Underworld
1995 Highlander 3
1993 Úctyhodná žena II (TV film)

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Návrat královny (S01E11)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 62: „Svědek obžaloby“ (S04E05)
2018 The Crossing (TV seriál)
Hope Smiles from the Threshold (E09)
2017 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
The 100 (TV seriál)
Heavy Lies the Crown (S04E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hyperion Heights (S07E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Bishop (S01E09)
Věštci (TV seriál)
Two of Swords (S01E07)
Judgment (S01E06)
The Hanged Man (S01E02)
další epizody (4)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Water (S03E10)
Gone (S03E09)
Fall (S03E08)
další epizody (7)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Give 'Til It Hurts (E08)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Illustrated Woman (S01E03)
The Romeo Section (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Daleká cesta (S01E02)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Strange Empire (TV seriál)
Buckskin Princess (E02)
Arrow (TV seriál)
Záchvěvy (S02E12)
2013 Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
Rudá vdova (TV seriál)
The Escape (E04)
The Consignment (E03)
Continuum (TV seriál)
Second Wave (S02E10)
Seconds (S02E09)
Second Truths (S02E06)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2011 Endgame (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Street Wars (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pomsta (S02E08)
Pro dobro všech (S02E07)
Pokus a omyl (S02E06)
další epizody (9)
2009 V (TV seriál)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
Agentura Jasno (TV seriál)
Země, vzduch a... Počkejte si (S03E12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (5)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Come to Your Senses (S02E05)
Muži na stromech (TV seriál)
Nikdo není sám (S02E03)
Tajná služba (TV seriál)
We Were Here Now We Disappear (S02E12)
A Dark Alliance (S02E11)
The Heat Is On (S02E10)
další epizody (15)
2006 Blade (TV seriál)
Delivery (E06)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Things Change (S01E11)
Cleaning Up (S01E10)
Clean and Simple (S01E09)
další epizody (10)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Vortex (S05E08)
2005 Na Západ (TV seriál)
Dreams and Schemes (E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Babylon (S09E08)
2004 Dotek zla (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Letters from the Other Side: Part 2 (S02E02)
Zóna soumraku (TV seriál)
Značka (E28)
2002 Breaking News (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Freak Nation (S02E21)
Love Among the Runes (S02E20)
She Ain't Heavy (S02E19)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Gill Girl (S02E08)
Out (S01E09)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Dark Priest (S01E15)
Zmije (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky