foto

Martin Cummins

  • nar. 28.11.1969 (49 let)
    North Delta, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cold Zone
Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2016 A Mother's Suspicion (TV film)
A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Garage Sale Mystery: The Art of Murder (TV film)
Not with His Wife (TV film)
2014 Down Here
The Christmas Shepherd (TV film)
2013 Hell in a Handbag
Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Bouře v Seattlu (TV film)
Pes jménem Duke (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
2010 Kouřová clona (TV film)
2009 Fear Island (TV film)
2008 Zlost
2006 39: A Film by Carroll McKane
I Dream of Murder (TV film)
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Painkiller Jane (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
2004 Ice Men
2002 Sniper
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Útěk z pekla (TV film)
2000 Love Come Down
T.R.A.X. (TV film)
We All Fall Down
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
Pier 66 (TV film)
1994 Cyberteens in Love
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Nebezpečná učitelka (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 Miles from Nowhere (TV film)
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1989 Pátek třináctého 8

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Stillwater (E10)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-One: Manhunter (S03E06)
Chapter Thirty-Seven: Fortune and Men's Eyes (S03E02)
Chapter Thirty-Six: Labor Day (S03E01)
další epizody (11)
When Calls the Heart (TV seriál)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
Weather the Storm (S05E08)
další epizody (9)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
další epizody (8)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Fighter (S04E10)
Heart of a Secret (S04E09)
Courageous Hearts (S04E08)
další epizody (7)
2016 UnREAL (TV seriál)
Casualty (S02E06)
War (S02E01)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
Heartbreak (S03E07)
další epizody (8)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (5)
When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
Heart and Home (S02E08)
With All My Heart (S02E07)
další epizody (8)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Love Comes First (S01E10)
další epizody (11)
Batesův motel (TV seriál)
Odchod (S02E04)
Caleb (S02E03)
2012 Zločin (TV seriál)
Ogi Jun (S02E04)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vynucené ukončení (S05E03)
Ve skutečnosti (S05E02)
Ztraceni (S05E01)
2011 V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (6)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Mezi námi děvčaty (S04E15)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2008 Kyle XY (TV seriál)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
First Cut Is the Deepest (S02E19)
další epizody (8)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
House of Cards (S02E10)
další epizody (6)
4400 (TV seriál)
The Marked (S04E06)
Try the Pie (S04E05)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Ztracená paměť (S03E19)
Vražedný e-mail (S03E11)
2003 Black Sash (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Trosečníci (S06E18)
2002 Smallville (TV seriál)
Ryan (S02E08)
2001 Dice (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace