Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný béčko? Mno možná, ale já se docela bavil. Spravedlivý rozdělení akce v kombinaci s jednoduchým, ale fungujícím příběhem plus sem tam odlehčený nějakým tím fórkem. Pěkně natočená honička z čluny, pár kratších soubojů nějaký to střílení, prostě klasika. Casting docela v poho a sympatickej. Nehodlám teď rozebírat jak moc to Willis má v prdeli, ale možná, že kdo ví zda by někteří jeho souputníci hrající hlavní role ve sračkách nebrali tohle určitě dobře placený zevlovaní v celkem pohodovým filmu.60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět žádná akční pecka, ale jsou zde postavy, které jsou docela fajn, je to takový specifický buddy movie, kde je tedy jeden chlap a ženské, ale přesto všechno dohromady funguje tak, jak by mělo. Postavám jsem fandil, byl jsem zvědavý, jak to zvládnou. Není to velikášské, je to takové komorní, prostě fajn. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Bruce na stará kolena začal lézt do dost podivných béček a tohle bylo jeno z nich. Celé to bylo takové nějaké sešlé věkem. Claire Forlani už fakt nevypadala na to, že by se do ní znovu zamiloval smrťák Pitt Joe Black a o ostatních hercích - nehercích se ani nebudu zmiňovat. Být členem Black Ops, tak si celý štáb najdu a golfovou holí bych mu ukázal co je to našlehaná zmrzlina ! Dozíval jsem to do konce a dávám za jedno šťěňátko. Spoiler - Upozornění pro ekoteroristy a greténisty, při natáčení byl golfovými míčky znečištěn oceán a pláž elektrošrotem. * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabší akční film s průměrnými akčními scénami, kdy vše jde moc snadno. Diamanty za šílené sumy nikdo nechrání a "jen" se o ně perou gauneři. Dialogy mimo střílení o ničem. Herecké výkony pouhý průměr, kdy ani Willisovo charisma je nezachrání. Pohledna Logan (Jenna B. Kelly) byla fajn. Celkově tedy slabší průměr. 2z5 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Další, nové a opět zbytečné béčko. Poslední dobou mám na výběr akčních béček smůlu. Ke konci tohoto hitu jsem zvažoval, zda-li nemám dát jen 1*. No, nakonec dávám nejslabší možnou druhou. Nemělo to žádnou výraznou chybu, jen to bylo docela nezáživný. Plusem je fakt, že to má celkem příjemný hlavní hrdiny, který sice moc nezaujmou, ale nepůsobí trapně, hloupě. Je z nich cítit tedy, že mají vše v kapse, že na ně nikdo nemůže, no. Bruce Willis se tu moc neohřeje, ani nemá důležitou roli, takže mě zde ani vůbec nezajímá. Herecky jde teda také už pěkně z kopce. Akce tu moc není, pár přestřelek je spíše průměrných, nějaká ta naháněčka a to je všechno. Škoda, že souboj záporáka Daniela Bernhardta netrval déle. Ten mi do záporné role zde seděl. No, to je asi tak všechno. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama