Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vážně hrůza. Popíšu jednu z akčních scén, pro představu. Hlavní hrdina ujíždí na motorovém člunu s dvěma hydrama,s bývalou milenkou a současnou milenkou, před bandou lumpů, všichni po sobě střílejí jako blázni a samozřejmě se nikdo z nich vůbec netrefí. Přitom se holky mezi sebou ještě stačí hádat a zároveň se ale i příjemně zasmát, každopádně jedna z nich si vezme taky kvér a začne po lumpech pálit též. Asi z dvou metrů se stále ani lumpové, ani kladní hrdinové nedokáží trefit, tak ta druhá milenka vezme kvér za hlaveň, metne ho po lumpovi, trefí ho do hlavy a lump jde ke dnu! Ne, Nebezpečný náklad skutečně není parodie, ačkoliv to tak vyznívá, ale je to opravdu vážně míněná akční zoufalost. Tohle je fakt nesoudná pitomost, s nehorázně nevýrazným, necharismatickým a nezajímavým ústředním hrdinou, který nemá u filmu co dělat a pokud ano, tak jen jako komparz v davových scénách, dávající především na moudra asi tak na osmnáct let působící parťačky, odstřelovačky, takže další parodický prvek snímku, k tomu Claire Forlani, kdysi velmi půvabná žena, která by ovšem nyní mohla dělat tak akorát věrnou kámošku Taře Reid a samozřejmě nemohu opomenout „hvězdu“ snímku, „slavného“ Bruce Willise, jehož herectví a stále stejný, flegmaticko-ironický ksicht, házející za jakékoliv situace, mě už také vážně nepřesvědčí, spíš naopak, nehledě na to, že se tu zas objeví jen na pár sebeztrapňujících se minut. Naštěstí. Zápletku pak nemohu označit za nic jiného, než hloupou, nenápaditou, tuctovou hovadinu a tvůrcům se zde dokonce podařilo asi tak v polovině snímku mě přesvědčit o rezignaci na veškeré dění, protože to byla taková nálož nesmyslů a nudy, že jsem to prostě nedával, a vrcholem bylo pak následné finále, kde si musel trhat vlasy už i plešatej. Akce jinak bylo dost, nicméně její úroveň odpovídala kvalitám tvůrčího týmu, takže naprosto nezáživná a nenápaditá záležitost, bez možnosti pobavit, zaujmout. Tohle je zkrátka těžký provar, hloupost, lacinost, trapnost, nuda, takže za mě velké, rozhodné NE! ()

mortak 

všechny recenze uživatele

V ČR amatéři zkouší hrát divadlo, klasické i nové kusy, jezdí s tím do Hronova, a když se poštěstí, i nějakou tu známou hereckou tvář k tomu přemluví  V Americe to zase amatéři zkoušejí s akčními filmy a Willise v důchodu přemlouvat nemusejí, ten jde z jednoho amatérského fláku do  druhého. Protože mám rád Cimrmanův Záskok, dávám dvě hvězdy. I s poctivě odfláknutou šmírou se dá trochu pobavit. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vizuálem to připomíná filmy Baye a je to i stejně blbé.. Nepřehledný epileptický střih, křeč při snaze o humor, C.Forlani snažící se zase ojebat Smrt (tentokrát prostřednictvím plastické chirurgie) a uschlé křoví Willis, které několikrát podivně vyroste na scéně. Bruci, je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. A tvý dny sou už sečteny. To je zkrátka ten podělanej život, s tím se budeš muset prostě smířit. Tohle tvoje paběrkování stojí za williž prdel.. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Další, nové a opět zbytečné béčko. Poslední dobou mám na výběr akčních béček smůlu. Ke konci tohoto hitu jsem zvažoval, zda-li nemám dát jen 1*. No, nakonec dávám nejslabší možnou druhou. Nemělo to žádnou výraznou chybu, jen to bylo docela nezáživný. Plusem je fakt, že to má celkem příjemný hlavní hrdiny, který sice moc nezaujmou, ale nepůsobí trapně, hloupě. Je z nich cítit tedy, že mají vše v kapse, že na ně nikdo nemůže, no. Bruce Willis se tu moc neohřeje, ani nemá důležitou roli, takže mě zde ani vůbec nezajímá. Herecky jde teda také už pěkně z kopce. Akce tu moc není, pár přestřelek je spíše průměrných, nějaká ta naháněčka a to je všechno. Škoda, že souboj záporáka Daniela Bernhardta netrval déle. Ten mi do záporné role zde seděl. No, to je asi tak všechno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět žádná akční pecka, ale jsou zde postavy, které jsou docela fajn, je to takový specifický buddy movie, kde je tedy jeden chlap a ženské, ale přesto všechno dohromady funguje tak, jak by mělo. Postavám jsem fandil, byl jsem zvědavý, jak to zvládnou. Není to velikášské, je to takové komorní, prostě fajn. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama