Reklama

Reklama

Castlevania - Season 1

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Poslední žijící člen zdiskreditovaného klanu bojuje o záchranu východní Evropy před Drákulou. Podle série klasických počítačových her. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série seriálu „Castlevania“ tak nepřinesla vyloženě skvělou podávanou, spíše takovou lehkou ochutnávku toho, co by ještě mohlo přijít. Postavy jsou zde nějakým způsobem dány, jsou rozvrženy jejich vztahy a až s poslední epizodou se před vámi pořádně ukazuje, co všechno se vlastně rozehrává. Ale na pořádnou hru si musíte počkat teprve s druhou sezónou. I když tedy čekat už nemusíte, protože je venku. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Zatím lehký nadprůměr. Castlevanii jsem v mládí hrál a je fakt, že se seriálu daří její nekompromisní svět slušně představit i nepolíbenému divákovi. Animace v soubojích je kinetická až na půdu ale běžné scény jsou hanbácky strnulé. Brutalita je výživná, "Thorin Pavéza" jako dabér hlavního hrdiny jakbysmet a celý projekt je i přes svou jednoduchost hrozně sympatický. Po hodně démonickém rozjezdu dojde na zbytečné zpomalení, které však vyšponuje závěr, který vás totálně namlsá na další sérii. Nemůžu lhát... fakt se těším! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zastesklo se mi po mém zvyku sledovat poněkud dospělejší animované seroše o kratší stopáži a několik měsíců jsem žil v domnění, že jsem ty dobré dokázal vyčerpat. Pak mi ale došlo, že jeden z těch poněkud sledovaných mé pozornosti stále uhýbal a když jsem zabřednul do synopse, vynadal jsem si, jak jsem mohl Castlevanii tak dlouho odkládat. To prostředí drsně démonického východoevropského středověku já dost můžu, tudíž mám teď u čeho snídat a večeřet. [viděno na Netflixu] ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady jsem konečně narazil na anime s velkym "a" - postavy mají solidní charakter, který se postupem děje nějak vyvíjí, každá postava má i vlastní motivaci a podle toho jedná, intrikuje, ... působí to neobyčejně přirozeně "lidsky" a to lidé jsou jako rasa na okraji děje, jako něco nedůležitého ... skvěle vyprojektované, skvěle pojaté, nakreslené a postupně gradující ... co nejřív chci další díly ... ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

První série je jenom taková menší ochutnávka toho, co upírský fantasy seriál může nabídnout. Seznámí nás s postrachem Valašska, Drákulou, a jeho motivací k zničení celého lidstva, s hlavními hrdiny, kteří proti němu bojují a celkově se nám nastíní děj. I když je příběh lehce přímočarý, tak i přesto má co nabídnout díky brutální temné atmosféře a postavám, které jsou docela pěkně zpracované. Obzvláště Belmontův mámvpičismus, otrávenost z bytí a jeho následný vývoj během děje je mi docela sympatický. Co se animace týče, tak jsem docela zhýčkaná japonským anime, takže z toho zas tolik neuchcávám jako někteří kolegové. Animace působí při rychlejších bojích trochu sekaně, což může divákovi kazit zážitek, ale jinak je to na západní tvorbu moc pěkné. Celkově hodnotím seriál relativně kladně, hry jsem hrála, takže to byla vcelku nostalgie. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama