foto

Timothy Omundson

  • nar. 29.7.1969 (48 let)
    St. Joseph, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Timothyho začátky byly převážně divadelní, obdržel ocenění Jacka Nicholsona a Jamese A. Doolitlle za vynikající úspěchy v herectví. Jeho profesní kariéra začala, když ho představil Larry David, tvůrce “Show Jerryho Seinfelda”. Timothy se na televizní obrazovce objevil v mnoha seriálech a hrál taky ve filmech “Mission: Impossible III”, “Kašlu na lásku“, “Swordfish: Operace Hacker“ a “Hvězdná pěchota“.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wild Honey
Woody Woodpecker
2008 Šílený
2006 Mission: Impossible III
2003 Kašlu na lásku
2002 At Last... Part 2 (amatérský film)
2001 Irům štěstí přeje (TV film)
Swordfish: Operace Hacker
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
1997 Hvězdná pěchota
1996 Dead of Night
Zmizení Kevina Johnsona

TV seriály

2017 Castlevania (TV seriál)
Monument (S01E04)
Labyrinth (S01E03)
Necropolis (S01E02)
další epizody (4)
Downward Dog (TV seriál)
The Full Package (E04)
Angie Tribeca (TV seriál)
Welcome Back, Blotter (S03E01)
Lucifer (TV seriál)
God Johnson (S02E16)
2016 Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Do the D'DEW (S02E08)
další epizody (10)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
další epizody (8)
Lovci duchů (TV seriál)
The Executioner's Song (S10E14)
About a Boy (S10E12)
2014 Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
Blade Runners (S09E16) - a.z.
First Born (S09E11)
2011 The Booth at the End (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S05E09)
Day 5: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S05E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
L.D.S.K. (S01E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kořist (S04E03)
2004 Deadwood (TV seriál)
Byl to chlap (S01E04)
Nový průzkum (S01E03)
Krize (S01E02)
další epizody (4)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making 'Deadwood': The Show Behind the Show (TV film)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace