Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od dob malého zlodějíčka po hlavu drogového impéria. Tento strhující seriál sleduje život nechvalně proslulého Pabla Escobara. (Netflix)

Zajímavosti (10)

Narcos (2015) (seriál)

  • Herec Aldemar Correa, ktorý v tejto sérii stvárnil postavu Ivana Torresa (vodcu militantnej skupiny M-19), si zahral aj v ďalšej minisérii o Pablovi Escobarovi s názvom El Patrón del mal, kde hral v úlohe Fabia Ochoiu. (MikaelSVK)

The Godmother (2024)

El señor de los Cielos (2013) (seriál)

  • Několik herců z kolumbijského seriálu Kartel (od r. 2008) si zopakovalo své role i zde a jednalo se o drobná camea – vyjma herce Robinsona Díaze, který si zlotřilého (a mezi diváky populárního) "El Caba" zahrál (krom třetí) ve všech seriích. Andrés Parra z Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) se coby nechvalně proslulý Escobar mihl v úvodu první série a zachyceny byly jeho poslední okamžiky a smrt – děj tohoto seriálu pak pojednává o válce mezi drog. kartely, jež se strhla po jeho zastřelení roku 1993. Výrobu obou „narconovel“ zajistilo studio Caracol, které se formou koprodukce podílelo i na tomto projektu. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama