Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

patushik 

všechny recenze uživatele

Je třeba oddělit první dvě série od tohohle materiálu.. tady už totiž blbost postav nezná hranice, kdysi sympatická parta je teď spíš nesnesitelná a taková Tokyo nebo Palermo jsou zralý na to vzít lopatou po hlavě.. některé scény jsou vyloženě k smíchu, např. jedna z přestřelek je už teď legendární. A ten konec, to je kapitola sama pro sebe. Smutný příběh, kam to kdysi perfektní seriál až dopracoval. 5. sérii už beze mě. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírném kvalitativním sešupu v třetí sérii přichází čtvrtá, která přece jenom trochu reputaci napravila. Bohužel první dvě série jsou už v rámci tohoto seriálu nepřekonatelné, což dokázala i nová čtvrtá série. Příběh se nám zamotává, postavy hloupnou, stejně tak i scénáristé a tak tu občas sledujeme mírnější seriálové fópa, kdy nejvíc do očí bijící je určitě přestřelka mezi Johnem McClanem, tedy pardon, Ghándím (zase vedle...) a našimi vykutálenými lupiči. Gándia stojí uprostřed chodby, nulové krytí a střílí na něj z obou stran. Do dvou sekund by byl navrtanej jako ukřivděná bejvalka. Nicméně přestřelky jim v Papelu nikdy nešly. Konečně jsme ale opět dostali jeden geniální plán od profesora (útěk Lisabon) a několik skvělých scén (smrt jednoho z lupičů). Flashbacky a Arturito už mě celkem přestali bavit a do příští série by to chtělo více profesora a jeho tahání nitek zpovzdálí. Bohužel k tomu příběh moc nesměřuje (viz závěrečný cliffhanger), ale uvidíme. Celkově jsem spokojen, ale názoru, že se do dalšího pokračovaní po prvních dvou sérií neměli pouštět, mě nezbavili. 85% ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mnoha případech mě čtvrtá řada srala ještě víc než minulá. Tvůrci zjistili, že popularitu už mají jistou, tak se přestali snažit a propracovanost scénáře výrazně klesla, z čehož vzešel až nepříjemně častý jev logických kiksů a hlavně totální dezorientace v charakterech postav. Chování hlavních hrdinů je jedna nekoherentní plejáda nálad, jejichž nekontrolovatelné proměny pozbývají jakési základní logiky, tudíž je na denním pořádku, že se jedna z postav buď za nedostačujících nebo rovnou z žádných příčin začne chovat jak totální vygumovaná opice. Strop autorské pýchy je rozhodně ta skutečnost, že zapomněli jméno jednoho z jejich nejlepších protagonistů a tak se z Ricarda najednou stal Daniel. Z toho a mnoha dalších menších důvodů začínám měnit kritéria svého hodnocení a tuto sérii považuji za slušné béčko, jež mě více baví ve vztahových sekvencích než v akčních (v nichž dochází k překračování reality a fakt mě nebaví sledování low budget Ramba spojeného s Terminátorem se schopností bullet sponge zrovna v tomto seriálu) a dramatických. 6/10. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě baví..ale to co předvádí ze scénářem v téhle sérii..to si dělají prdel ne?? Absolutně nelogické chování..jsoubtam jak banda neschopnejch trotlu tvl..Arturito kokot..nechají zabít Nairoby..neskutečný...chvílemi to je jak telenovela...samozřejmě nesmí chybět moderní homovlozka..k tomu se ani nevyjadruji ()

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak bohužel tvůrci zvolili cestu natahování a neukončili heist čtvrtou sérií. Navíc prvky telenovely zhoustly a zpatetičtěly a i když jsou pravidelně prokládány akčními scénami, toho hraní na city je tam moc. Také je hrozně znát, že na rozdíl od prvních dvou sérií, které měli propracovaný scénář se tady píše za pochodu a pod tlakem a bohužel blbě. Tvůrci jedou na kšeft a původní myšlenka série šla do kopru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama