Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to místama dovede slušně zatopit. A tu céčkovou naháněčku s psychopatickým killerem v šestým díle jsem si užil, jakkoli v ní bylo děr jako v ementálu. Jenomže v celistvosti se Papírový dům už jen rozmělňuje, opakuje a šumí. Napětí je fuč. Strach o postavy taky. A když tvůrci vytáhnou po stopadesáté šesté nějaké nečekané eso v rukávu, dojde vám, že už nesledujete zvraty, nýbrž zvratky. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série nešetří brutálně překvapivými zvraty a děj je přímo nabomben vzrušující akcí. Mě to prostě vtáhlo hned a přesto, že zloději tu mají pořád dost toho scénaristického štěstíčka, dojde i na jedno nemilosrdné škrtnutí z řad oblíbených postav, které je opravdu hodně emocionální a pro skalní fanoušky opravdová rána. Oproti třetí sérii to pro mě byla fakt nezastavitelná jízda a rozpaky jsem z ní neměla ani na vteřinu. Tohle je zatím jeden z nejpovedenějších seriálů za poslední léta a už se klepu na pátou sérii. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě baví..ale to co předvádí ze scénářem v téhle sérii..to si dělají prdel ne?? Absolutně nelogické chování..jsoubtam jak banda neschopnejch trotlu tvl..Arturito kokot..nechají zabít Nairoby..neskutečný...chvílemi to je jak telenovela...samozřejmě nesmí chybět moderní homovlozka..k tomu se ani nevyjadruji ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvědomil jsem si, že jsem ještě tomuhle seriálu nepochválil režii, kameru a celkově technickou stránku. Ta je opravdu vynikající. Ale.....ALE, ta logika a některé otřesné chování postav mě štve. Sice se jedná o doteď nejslabší sérii, ale pořád to má kvalitu, která je lepší než většina jiných seriálu co běží. 7,5/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne naslabšia séria, blamáž. Ak to takto bude pokračovať ďalej v poslednej serií tak to bude jedno fiasko. Prvé serie sa ešte ako tak dali ale táto lgbt propaganda ktorá sa ukázala v tejto serii je fakt smutné. Hlavne to s Berlínom a Palermom v poslednej epizóde. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale užívateľské útoky na Trevora sú prehnané. Sme na databáze kde má každý svoj názor na danú vec, aj keď zlé recenzie na obľúbený seriál by pobúrili isto každého z nás ale vypisovať nadávky a osočovať neznamého užívateľa len kvôli tomu že vysloví svoj názor je fakt sila. A to akože ako skončilo? Fanúšikovia sa poriadne načakajú, mohli to ukončiť v tom najlepšiom? Samozrejme profesor sa dostane aj zoči voči vlastnej smrti. 2* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama