Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (118)

playboy_05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realne to ma super netflixovskej trailer ale je scenar deravy jako cednik...dle hodnoceni jsem cekal heist orgasmovou jizdu a divil sem se, ze si vubec neco muze udrzet takovouhle uroven 4 sezony...troufam si rict, ze natocit to amici, tak to dostane nejakych 60-70% za takovouhle naivitu...ze spanele nedavaji CCTV kamery ani dovnitr trezoru narodni tiskarny cenin, nikde nejsou padaci mrize s casovym zamkem a policajti se chovaji jako naprosti kreteni, bych jeste bral...ale proc zase osud cele loupeze stoji a pada na tom kdo s kym picha, jako v tom nejblbejsim americkem filmu...uvidim, jak se to vyvine...logiku to obcas postrada, ale strhnout to umi...to se musi nechat ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik nadšení a já se prostě do té tlačenice nemohu vydat. A vím proč. Začátek dobrý. Nápad je opravdu originální a akce jsou filmařsky udělány profesionálně. A tady to končí a začíná (bohužel i pokračuje) něco jiného. V první řadě logika děje. Kdybych měl vypsat, co všechno jsem pochytil, byl by to sakra dlouhý seznam. A někdy to fakt bolí. A dále. Mentalita země původu, země postav a jejich „přirozeného“ chování. Tento „folklór“ vidím běžně ve filmech z Mexika, Venezuely i Itálie, spousta dalších je směrem na východ. Tady mají Španěláci smůlu, že je všechno dění nakumulováno do menších prostor a ty osobnosti vynikají. A ona ta debilita na obou stranách fronty jde občas opravdu na nervy. Možná by pomohlo podstatně zkrátit metráž, vynechat spoustu dementního tlachání. Nejsem zásadní vyznavač amerického pojetí filmů, ale toto téma by určitě líp vyznělo z Ameriky, Británie, Německa … 70% - po PRVNÍ SÉRII. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dámy a pánové, tohle je pecka největšího kalibru, suverénně nejlepší seriál, který jsem za poslední dobu viděl, který má doslova VŠECHNO (!!!), co jsem si kdy mohl od seriálu tohoto žánru přát a řekl bych, že La casa de papel je takový majestátní souhrn mých oblíbených seriálů v jednom (hustým napětím a až nervy drásajícími zvraty připomínající první sérii Prison Break, španělsky mluvícím Narcos...) Nevím jestli se tomu dá říkat guilty pleasure (přeci jenom seriál je sám o sobě populární už v této době, kdy vyšla čtvrtá série), ale tohle je taková bomba, na které si prostě nemůžu neujíždět. Samotný příběh o vloupání, které je vymyšleno doslova GENIÁLNĚ GENIÁLNÍM PROFESOREM, což je upřímně nejspíše moje nejoblíbenější seriálová postava vůbec (nemyslím si, že má momentálně konkurenta), ale v závěsu stojí celý jeho tým od vynikajícího Berlina (za profesorem opravdu zaostává jen o malý kousek za profesorem), sexy Tokyo, sympaťáky Ria s Denverem, kopáče Moskvu nebo atraktivní Nairobi. Potěšili samozřejmě i Oslo a Helsinky. Našlo se tu také nespočet hlášek, které v žádném případě sem nechci psát (jen si je vychutnejte!!!) a došlo také na spoustu sexu (v trezoru, hangáru... proč ne!) Tenhle seriál je skvost Netflixu, skvost španělské kinematografie a jedna velká slast pro mě samotného. Zážitek jako sem už dlouho nezažil při sledování seriálu! 1. série - 100% ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.SÉRIE „NEJLÉPE PLACENÁ PRÁCE V DĚJINÁCH....“ /// Bez nějakejch dlouhejch předeher… prostě jdou rycle na věc. A já čumím, jak je to všechno promakaný... jak ze sebou nenechávaj vyjebat, jak Profesor je o krok na před… Na druhou stranu, jestli si někdo myslí, že udělat banku v osmi (devíti) lidech bude prdel, tak nezná lidi. Právě oni jsou totiž tím faktorem, kterej i geniální plán může poslat do zlodějskýho propadliště. Takže jsme v napětí, protože situace se vyvíjí „venku“ i uvnitř. A je to DOKONALÁ šachová partie. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kradu proto, abych se odrazil ode dna. 2.) Myslím si, že su genius. 3.) Thx za titule „Yusek“ a „Mejsy“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch seriálu stojí na skvěle napsaném scénáři a nesmírně zajímavých postavách, kde si snad každý najde tu svou, které bude držet palce a také spoustu těch, kteří ho budou nekonečně srát. Děj vás neobtěžuje s nějakým dlouhým úvodem a od první epizody se jde rovnou na věc. Nesmírně si užívám takřka šachovou partii mezi hlavní vyšetřovatelkou a profesorem, který má plán promyšlený do posledního detailu. Ovšem jeho uskutečnění je v rukou několika horkokrevných španělů. To vše za doprovodu libozvučné španělštiny. Moc mě nebaví snad pouze flashbacky do minulosti hlavních hrdinů, jejich stereotypní romance a občas bije do očí hodně nelogické chování hlavních aktérů, které je tam zařazeno v rámci dramatizace. [79 %] ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)

Reklama

Reklama