Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (118)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie horúce hlavy so zbraňami v uzavretom a psychicky náročnom priestore... som fakt zvedavá, s akými všetkými ich chybami a hádkami Profesor počíta. Herci sa na svoje role hodia, dobre sa to sleduje. Ešte aj slizký Alberto, ktorého mali dávno izolovať, by v inom seriály mohol byť kladný hrdina, no je tak správně protivný a sebecký, že mu divák skoro praje zlý osud. A tak sa deje presne to, v čo dúfajú aj od seriálovej verejnosti, sympatie sú cez všetko čo robia na stranách zločincov. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch seriálu stojí na skvěle napsaném scénáři a nesmírně zajímavých postavách, kde si snad každý najde tu svou, které bude držet palce a také spoustu těch, kteří ho budou nekonečně srát. Děj vás neobtěžuje s nějakým dlouhým úvodem a od první epizody se jde rovnou na věc. Nesmírně si užívám takřka šachovou partii mezi hlavní vyšetřovatelkou a profesorem, který má plán promyšlený do posledního detailu. Ovšem jeho uskutečnění je v rukou několika horkokrevných španělů. To vše za doprovodu libozvučné španělštiny. Moc mě nebaví snad pouze flashbacky do minulosti hlavních hrdinů, jejich stereotypní romance a občas bije do očí hodně nelogické chování hlavních aktérů, které je tam zařazeno v rámci dramatizace. [79 %] ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi seriál a současně přímočařejší telenovela. Zábavný a vtahující, přesto s nemálo chybami, takže náročnějším fandům zmlsaným třeba severskými kriminálkami, bude občas poskakovat obočí nahoru. Zato telenovelisti budou nadšením bez sebe. Sympatické postavy, vztahy mezi nimi, neustálé zvraty a to vše namixované s "rafinovanou" loupeží. Ty uvozovky jsou na místě, protože tvůrci si vypomáhají dost nepravděpodobnými kotrmelci a náhodami. Přesto je to ten seriál, kdy člověk slupne xx epizod v řadě, i když ráno stává do práce. Hodně dělají herci a jejich španělský sex appeal  a temperament. Řekl bych, že k americkému seriálu bych byl o dost kritičtější. A povedl se i český dabing...Martin Stránský si ty psychopaty užívá. ()

Roman07 

všechny recenze uživatele

Keby v tom seriáli neboli prvky telenovely, výkony nehercov ako Denver, ktorého smiech pripomínal neandertálca a niektoré nemožné náhody, mohol to byť jeden z najlepších seriálov. Rovnako niektoré zbytočné flasbacky, ktoré len predlžovali stopáž a pôsobili ako reklama počas pozerania dobrého filmu - zbytočná a nudná. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý námět, perfektní postavy ( Berlín u mě vede ), bezchybné herecké výkony ( Álvaro Morte je v roli Profesora fantastický ), tuna nápaditých věcí a plno zapamatovatelných scén je vskutku vynikajících. Bohužel tenhle seriál táhnou dolů někdy až laciné scény, scény které v nás mají vyvolat wow efekt, a někdy to není ono. Vztahy mezi některými postavy mi nepřišli dvakrát adekvátní, hlavně s postavou Monicou, tam mi to nesedělo. Ze začátku to má skvělý rozjezd a do půlky mě to hodně bavilo a při několika pasáží jsem tajil dech. Bohužel ke konci se zpomalilo tempo a ve finále mi přišlo, že scénář slábnul. I přesto se jedná hodně kvalitní seriálovou záležitost. První řada je vskutku povedená a já se těším s čím přijdou tvůrci v dalších sériích. 7,5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)

Reklama

Reklama