Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ángel a Raquel se vzájemně obviňují z nedostatku loajality. Mónica se pokusí sbalit Denvera. Río má před sebou těžké rozhodnutí. (Netflix)

Recenze (19)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja rukojemnici sa rozpravaju na susediacich WC-kach vo vykachlickovanej miestnosti a typci hned za tenkymi dverami ich nepocuju?! To iste pri manipulacii s kovovymi nastrojmi a paskou? Rio, sikovne "precital" odpoved na slubovany oslobodzovaci rozsudok. Zaver trochu potesil. Inak slabota. Romanca v trezore....stockholm syndrom? ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už istú dobu, ak nie od začiatku, Španieli mixuju oceans eleven s mexickou telenovelou. Stockholm syndrome so španielskym nádychom. A miestami sa tvárime že je to celé o nejakom lúpežnom prepadnutí... Snáď jediná uveriteľná časť tu bola keď Tokyo vraví mladému že pôjde do prdele ak nebude robiť čo má, lebo ona je oddaná plánu a tí čo sú pre neho len mená, pre ňu majú bližší vzťah ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je neděle!!!!je neubvěřitelné, co tam za jednu neděli stihnou:)))No a Rachel, to je velitelka akce, jak má být.Hromada sraček, frustrovaná, nenávidící manžela a nadržená tak, že by znásilnila bezdomovce, takže největší loupež všech dob a týmu velí taková neurotická kráva úplně sama?Scénárista fetuje, to je čím dál větší slátanina a nevěřím už, že to dokoukám. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A v této epizodě si všichni pojďme zatancovat, zatímco nikdo nedohlíží na rukojmí! Jaký to skvělý nápad! Ne ta scéna byla skvělá a všechno, ale asi by to chtělo dávat větší pozor, jinak celá operace půjde brzo do prdele. A taky, že k tomu je blízko, rukojmí už plánujou útěk. A hádejte, kdo je organizátor, co nedělá žádnou práci, říká, jak je hrozně v nebezpečí, zatímco všechno hodí na ostatní. Ano, je to Arturo. Kdo jinej, že? Rio je v pokušení nechat se vydat na policii. Tady jsem snad poprvý s Tokyo a jestli se Rio fakt vydá, doufám, že Tokyo dodrží svůj slib a dá mu kulku přímo mezi oči.. No nic, pokračujeme. Berlín má menší rozhovor o panictví a Raquel vyhodí Angela. Teda to je zvrat. Chudák cápek, co víc k tomu říct. No a poslední věc, co musím zmínit. Monica a Denver. Vážně?? U Denvera to chápu, ale u Monicy? Doslova ji chtěl zabít.. Tak možná to dokáže někoho nažhavit, netuším. Ale stejně, úplně si tím nejsem dvakrát jistá. Hodnocení: Počkat, 2 epizody a je hotovo? Jsem se do toho nějak ponořila/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Vo veliteľskom stane to vrie a padajú prvé obvinenia. Rio bol označený za najslabší článok s čím sa ale počítalo. Danver si konečne vrzne. Prevedenie: Satisfakcia sa konečne vyzúrila na Arturitovi a Denver láme srdce mladej sekretárky. Angel a Ráchel prežívajú pracovnú krízu čo je celkom napínavé a otvára to profesorovi nové dvere. 85% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama