Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi zešíleli.Dát tomuto scénáristickému průjmu takové hodnocení...nikdy jsem neviděl tak trapný seriál s tolika nelogickými hovadinami.Jak to lidi děláte, že se vám to líbí?Vypnete mozky a čumíte na hýbající se obrázky?Už jen to, že si vybral génius profesor na tuto akci největší ubožáky a neumětely ve Španělsku je na ránu,ale že tým policie vede frustrovaná policejní vyjednávačka, která si neumí udělat pořádek ani doma? ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BELLA CIAO! Tam, kde skončila první řada jsem očekával výborně zpracované pokračování téhle nekompromisně nabitě napínavé jízdy a přesně to jsem taky dostal. Druhá série byla bohužel kratší, nutno ale říci na úplně stejné úrovni jako série předchozí. Jediná výtka, kterou jsem zde našel je více nelogičnosti oproti první řadě, už to není taková ta "dokonalá hra" od Profesora a hraje se spíše na náhodu, jenže ten seriál mě tak moc pohltil, že jsem jednoduše schopen tohle přehlédnout. Největšími momenty tu rozhodně jsou ztráty v řadách "odboje" a poté samotný únik, ze kterého jsem měl menší obavy, ale zachoval si důstojnost a neskončil debilně jako většina seriálů, které po dvou řadách ztratí dech. 2. série - 100% ()

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neduhem všech seriálu je, že se často vyplňují vztahovou vatou. Druhá série tímto způsobem nabobtnala značně na úkor silných stránek opěvovaných v první řadě. Tuto sérii hodnotím v porovnání s první přísně, poněvadž kvalitativní skok je dle mého soudu nemalý. Sériál jako takový však hodnotím plným počtem, poněvadž v rámci žanru se jedná o viděníhodný šperk. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v tom, co mu v první sérii šlo velmi dobře. Takže napětí, rozvíjení charakterů postav a vztahů mezi nimi, hudební doprovod. V poslední třetině se stále více dostává ke slovu i akce, což je na jednu stranu fajn, protože zásahové jednotky mám dost rád. Zároveň ale nemám vůbec rád, když jsou vykresleny takhle totálně neschopně. Některé dějové zvraty jsou ve druhé sérii už trochu příliš na náhodu a na sílu. Celkově jsem se stále velmi dobře bavil a i ten závěr vlastně potěšil...85% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama