Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Příběh nebyl kdoví jak zajímavý, ale autor měl fakt super fantazii :).

 

Bubble byla skvělá, ta se mi z celého filmu líbila nejvíc, ikdyž tam byla jen tak krátce. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jen kdyby záporák a ta jeho parta, představovala nějaké vážnější ohrožení, nebo kdyby tam byl nějaký frajer co dělá vesmírné karate, přímo na koule i to bych bral, ale nic z toho tam neni, takže škoda :-/ 

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Už keď som na začiatku videl "od tvorcou Lucy" mi došlo, na akom filme som. Niekto, kto spraví takú sr.. ako Lucy a ešte sa tým chváli ako jeho životným dielom jednoducho nie je normálny a nedá sa od neho očakávať dobrý film. Najlepšie je, že tam zomierajú ľudia napravo aj naľavo, ale postavy a scenár to absolútne netankuje. Presne to vystihuje francúzov aj holýúdske elity... Je jedno, že poumierajú nejakí nevinní ľudia z našej vyspelej civilizácie, hlavne, že sa nič nestane našim obľúbeným postavám a chuďáčikom utečencom... Zo smrte nelegálnych migrantov robia veľké halo, pritom sa tie postavy na tom plátne ukázali len na desať minút, nikto ich nepoznal a ich roľa existuje doslova len preto, aby sa ukázala nejaká celé-v-riťa ako Rihanna...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ondro1112

No jestli je to opravdu takhle, tak bliju už teď. Ale co čekat od žabožroutů, kteří si serou do vlastního hnízda, až na to brzy škaredě dojedou.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Keby som vedel, o čom ten film je, nešiel by som naň. Totiž ten film je iba ďalšia kostička do anti-trumpovskej spoločensko-marxistickej holý-údskej propagandy s myšlienkou, že by sme mali pomáhať ekonomickým vyžier... ehm "migrantom". Jediné, čo v ňom je dobré sú efekty, všetko ostatné je na jednu veľkú ružovú vstupnú bránu do mušle, v ktorej žili tí slendermani na planéte Mulíc(efekty im musia robiť nejakí 12-roční puberťáci, najprv ten penis-joke s "loďami" v Supermanovi, teraz obria pošva ako vstup do mušle...). Tuctový príbeh, nanič zápletka, postavy bez výrazu a bez vývoja(v akčných scénach mi fakt bolo jedno, kto prežije), fakt debilná forma expozície pozadia, v ktorom sa príbeh odohráva... Dal by som aspoň dve hviezdičky, každú za jeden cecek enchantrice zo Suicide Squad, ale určite sa tu objaví kopec detičiek, ktoré to nadhodnotia, lebo je to ultra-mega-super kůl, tak nakoniec odpad.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Sten2

Proč bych si to přál? Protože mě uráží Bessonova sebestřednost (?) a nezdravé sebevědomí, narvat do filmu tak brutální rozpočet s tím, že dá do hlavních rolí dva nezajímavé, ne příliš známé herce. Prostě ho posadit zpátky na zem. A zaráží mě, že za tak velký rozpočet té "hérečce" ani nedokázal obstarat pinzetu.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Psychor

Vážený hororový experte, prečo hodnotíte film aniž by ste ho videli? Nie je Vám to hlúpe?

 

A teraz vážne. Pán Lančík, vyzeráte ako retardér :-D Oprava, vy ste retard :-D :-D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

XxRasixX

tak mně neposílej dívat se na něco, co už sem možná viděl a třeba se mi to nelíbilo, ještě když když má v profilovce Jokera, je to pozérství. A když budeš nadále kritizovat film, který si neviděl, budu tě furt otravovat, já patřím k mývalí brigádně. 

na příspěvěk reagoval Bear52023

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama