Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leah pořádá párty pro „dramaťák“, Nick má romantické dilema a Andrew s Missy se stanou svědky znepokojivé podívané. (Netflix)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicky sa zúčastní školského predstavenia jeho sestry Leah a tá usporiada párty pre kamarátov z divadelného krúžku u nich doma. Nicky prehovorí Andrewa aby na párty prišiel s Missy a prídu aj Jay a Jessi a zábava sa môže začať...seriálu sa konecne podarilo natočiť epizódu bez urážok s dobrým vyobrazením toho ako si deti predstavujú párty, ako medzi sebou šíria klebety a ako sa najobľúbenejší chalan zo strednej zmení na nepoznanie. Jay ako párty vlk nemá chybu a svoje skúsenosti z vyháňaním opitých detí zo svljho dvora má aj najväčší filmový fanúšik, keď sa za jeho mladšou sestrou dobíjal prvák zo strednej utrhnutý z reťaze uprostred týždňa počas školského roku. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla parádní omluva za prapodivný Requiem for a Wet Dream. Sice mě děsí fakt, že si mohou diváci stejně staří jako zdejší protagonisté brát velkou inspiraci do divokého života, ale tomu asi nelze předejít. ()

Reklama

Reklama