foto

Chelsea Peretti

  • nar. 20.2.1978 (42 let)
    Contra Costa, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Friendsgiving
The Photograph
2019 Spinster
2018 Noční hra
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2014 Chelsea Peretti: One of the Greats (TV film)
2007 Twisted Fortune

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
Highway to Well (S31E17)
2019 Big Mouth (TV seriál)
Závislost (S03E04)
Cellsea (S03E03)
Holky jsou rozzlobené taky (S03E02)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Suicide Squad (S06E18)
Return of the King (S06E15)
Casecation (S06E12)
další epizody (7)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Temná strana prsu (S02E08)
Drogoví kámoši (S02E06)
Plánované rodičovství (S02E05)
další epizody (5)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Sex Nickelodeon (S03E07)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake a Amy (S05E22)
Bílá velryba (S05E21)
Na cestě (S05E20)
další epizody (11)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Přežil jsem Jessiho bat mitzvah (S01E09)
K tomu mě nenuť (S01E08)
Rekviem za mokrý sen (S01E07)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Laskavost (S05E11)
Jde se pařit (S05E10)
Prohra (S05E05)
další epizody (16)
Girls (TV seriál)
All I Ever Wanted (S06E01)
2016 Harmonquest (TV seriál)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
Zviřátka (TV seriál)
Dogs (S01E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (22)
Nová holka (TV seriál)
Homecoming (S06E04)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Švédové (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
Městečko Záhad (TV seriál)
Turisticky atraktivní (S02E16)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Špehování (S02E11)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Výlet (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vánoce (S01E11)
Díkuvzdání (S01E10)
Salova pizza (S01E09)
další epizody (11)
High School USA! (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Live Ammo (S04E19)
2011 China, IL (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Smellin' of Troy (S03E05)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Live Ammo (S04E19)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Smallest Park (S04E08)
2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Silverman and the Pillows (S03E02)

Host

TV pořady

2018 Inside Jokes (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)