foto

Chelsea Peretti

  • nar. 20.2.1978 (40 let)
    Contra Costa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Noční hra
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2014 Chelsea Peretti: One of the Greats (TV film)
2007 Twisted Fortune

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Epizoda 18 (S06E18)
Epizoda 17 (S06E17)
Epizoda 16 (S06E16)
další epizody (18)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Dark Side of the Boob (S02E08)
Drug Buddies (S02E06)
The Planned Parenthood Show (S02E05)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake & Amy (S05E22)
White Whale (S05E21)
Show Me Going (S05E20)
další epizody (11)
2017 Big Mouth (TV seriál)
I Survived Jessi's Bat Mitzvah (S01E09)
The Head Push (S01E08)
Requiem for a Wet Dream (S01E07)
další epizody (4)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Favor (S05E11)
Game Night (S05E10)
Bad Beat (S05E05)
další epizody (16)
Girls (TV seriál)
All I Ever Wanted (S06E01)
2016 Harmonquest (TV seriál)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
Zviřátka (TV seriál)
Dogs (S01E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (22)
Nová holka (TV seriál)
Homecoming (S06E04)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
High School USA! (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Live Ammo (S04E19)
2011 China, IL (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Smellin' of Troy (S03E05)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

TV pořady

2018 Inside Jokes (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Live Ammo (S04E19)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Smallest Park (S04E08)
2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
The Silverman and the Pillows (S03E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace