Reklama

Reklama

Suburra: Krvavé předměstí - Série 3

(série)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zvěst o celoročních oslavách pořádaných Vatikánem a o balíku peněz, který vynesou, zažehne další kolo nelítostných bojů o nadvládu nad ulicemi Říma. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada italského mafiánského seriálu má s další řadou klesající kvalitu jako slavnější Gomora a dokonce se stejnými symptomy: hlavní hrdinové se stávají megalomany, kteří chtějí ovládat celé město, policie neexistuje a zápletky se opakují. Fajn seriál, ale na zadek si z toho jako u první řady nesednu. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bláhově jsem si myslel, že seriál skončí tam, kde začíná film a to jsem se přepočítal. I kdyby někdy světlo světa spatřila čtyřka, čemuž závěr nahrál, protože se ještě zdaleka se všema nezůčtovalo, tak s filmem se to nedá vůbec spojovat. První dvě série byly výborný, nepětkoval jsem jenom proto, že těch zvratů kdo s kým, bylo někdy až na škodu. Ve třetí sérii ubyde náhod a zvratů, dvojice kamarádů konečně ovládne podsvětí Říma, jenže za nitky tahá tolik vlivných lidí, že ani na trůnu nemají na chvíli klid. Za mě nejlepší série, na škodu je jen úbytek počtu dílů. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je jednoznačně nejvíc konzistentní a drží dobře jako celek.Opět je tu snížení dílů ,což nevím proč,ale budiž.Jak jsem u prvního dílu psal,rozloučíme se s jednou velkou postavou.Super tah.Díky málo dílům jede děj na plný pecky a žene diváka ke konci.Bohužel postava Sara Monaschi je tu odfláknutá pěkně a vidíte ji snad pár minut.Jinak se tu hodně umírá,což už jsem psal taky,nesmíte jet všechny série naráz nebo Vám to přijde hodně nevyrovnaný,když v jedný sérii než zemře postava máte 10 dílů a zde stačí jen jeden díl pomalu na všechny.Přibylo jak je nějakým zvykem více hudby,jinak je tu vše při starém.Kamera a výběr motivů či budov má stále tu jiskru.Pár intrik a nejvíc času zde měl Cinaglia a v důsledku to pěkně zapadne.Pěkný tahy a skvělý konec,což u seriálů není standartem. ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Třetí a údajně závěrečná série má pouze šest dílů, jenž byly beztak natočeny současně s dvojkou, jen ještě chtělo trochu napínat a mít něco v šuplíku v záloze i pro letošní podzim. Bohužel zejména v druhé půlce už trojka trochu připomíná italskou telenovelu, trochu vyčpělé, ale i přes pár nedostatků oproti minule jsem osobně celé tohle zakončení slupl jako malinu za jeden večer a dostal, co si přál. Jakožto největší fanoušek všeho, co se týče kultu Suburra v České republice, vlastně mohu být rád, že zakončení proběhlo důstojně, i když pro spoustu již zajetých postav nedopadlo zrovna přívětivě. Vrátka na konci si tvůrci nechali přeci jen lehce pootevřené, kdyby něco, a tak se pokračování speciálně se Spadinem nebo nejlépe se zcela novými tvářemi v budoucnu třeba ještě dočkáme. Díky Netflixu za sponzoring všech tří řad a za to, že vzal projekt pod svá křídla. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria bola pre mňa len v áčkových vodách, čím bola najlepšou doteraz. Tretia epizóda dokonca je jedinou v seriáli, ktorej som dal plné hodnotenie. V prvej epizóde série som si všimol odklon od filmu, čím sa na scénu dostala nepredvídateľnosť, ktorá tiež trochu za tú dobrú kvalitu môže. Väčšinou šlo o konverzačné drámy, ale asi v každej epizóde sme sa dočkali aj trocha akcie. Zamrzí len, že Flavio mal len jednu vynikajúcu scénu v prvej epizóde a že akcia poslednej epizódy sa nevyhla klišé. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krvavé znamení, které si udělal na čele během oslavy Manfredi (Adamo Dionisi), mění v různých záběrech tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama