Reklama

Reklama

Hans Zimmer v Praze

(koncert)
  • Velká Británie Hans Zimmer: Live in Prague (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Světoznámý skladatel filmové hudby přijel 7. května 2016 se svým evropským turné do vyprodané pražské O2 arény a ohromil publikum. Mezi 72 muzikanty bylo mnoho Zimmerových přátel a spolupracovníků, třeba i Johnny Marr z The Smiths. V onen večer bylo 17 tisíc diváků svědky neuvěřitelného koncertu filmové hudby, doprovázeného velkolepou světelnou show. Zaznělo mnoho skladeb z dílny geniálního mistra. Fanoušci si mohli naživo užít skladby například z filmů Piráti z Karibiku (2006), Lví král (1994) nebo Temný rytíř (2008). Záznam velkolepého pražského koncertu přenese diváky do dechberoucí atmosféry, kterou doplní ohromující videoprojekce a zvuk. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tomhle koncertě a dobrovolně se přiznávám, že jsem si trošku zatrpěla. Nejen výškou, ve které jsem se nacházela (ale když já na to nemám :), ale některé skladby se mi zkrátka opravdu nelíbily, je to zvláštní, ale mám to u Honzíka v extrémech. Budˇ se mi to děsně líbí nebo to nemůžu ani slyšet. Když ale jako poslední zahrál hudbu k Počátku, tak strašně jsem se dojetím a nádherou té skladby rozbrečela, že jsem si ji nakonec ani neužila. Takže díky za záznam, dalo se odejít a tu poslední, mou oblíbenou, náležitě prožít. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Od tohoto koncertu se nedá odpoutat - je to něco báječného, a i když Zimmer nestojí na mé nejvyšší příčce oblíbenosti skladatelů filmové hudby, na tento koncert si vybral velmi slušné kousky a hlavně je tak zaranžoval, že to je naprosto bez chyby. A ano, chce to kino a nenechat se nikým rušit. Seznam skladeb: 1. Opening Medley – Driving / Discombobulate / Zoosters Breakout, 2. Crimson Tide / 160BPM, 3. Gladiator Medley, 4. Chevaliers De Sangreal, 5. The Lion King Medley, 6. Pirates Of The Caribbean Medley, 7. You’re So Cool, 8. Rain Man: Main Theme, 9. What Are You Going To Do When You Are Not Saving The World, 10. Journey To The Line, 11. The Electro Suite, 12. The Dark Knight Medley, 13. Aurora, 14. Interstellar Medley, 15. Inception Medley. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €350,000║ Silný zážitok. Dokument nechá zaspomínať na to aké to bolo atmosféricky elektrizujúce priamo v hale. Hlavne keď bola možnosť to zažiť v rámci tejto koncertnej šnúry priamo naživo u nás koncert v Slovnaft Arena Bratislava. /100%/ tento dokument vyšiel aj na Blu-ray Hans Zimmer: Live in Prague ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Zazitok. Uz len z toho, co vsetko typek zlozil, obrovsky obdiv a respekt. Nechapem, ako si vie predstavit ulohy jednotlivych nastrojov a skomponovat to do jedneho celku. Fakt majstrovske diela. Kinovy zazitok, audio super, akurat obraz by som cakal trochu lepsi. Super ze clovek videl pekne detaily jednotlivych performerov. Futuristicka Yamaha basa, ci violoncelo ci co to bolo dost cool :) Normalne som mal chut, po kazdom songu, zatlieskat. [#33/2017] ()

levente 

všechny recenze uživatele

Ať táhnou všechny ty rockové kapely k šípku. Hans sestavil rockový koncert s monumentálním zvukem kytar a bicích ze svých skladeb. Melodie, síla, skoro až emoční bezohlednost. Desítky špičkových muzikantů na pódiu. Pearl Jam by jim všem mohli zavazovat tkaničky... Poslední třetina koncertu je vyloženě rockově ujetá, Hans si to egocentricky užívá, ale to je jedno, protože po jeho patosu nastoupí kadence vyzrálých hudebních nápadů a člověk kouká s otevřenou pusou, co všechno ten člověk dokázal.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Sice se koncert natáčel v Praze, ale scéna na začátku, kde Hans Zimmer kráčí k pódiu, byla natočena v Rotterdamu v Nizozemsku. (HanzoBureshi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama