Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 11

Recenze (207)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nenatáčí skutečné zločince, ale pouze příběhy inspirované různými zločiny, ale je to koukatelné a občas i trochu vtipné. Na zabití volného času nebo jako zvuková kulisa je pořad ideální. Edit 14/05/21: Každý ví, že je pořad podle scénáře, bohužel už každý neví, že se nejedná ani o skutečné policisty, jelikož pořad hned v úvodu tvrdí opak. Policie ČR se na toto téma vyjadřovala a s touto informací kvalita pořadu neuvěřitelně klesla. Scénáře psal pravděpodobně nějaký polointeligent, neboť se při jízdě autem obvykle probírají úplné zbytečnosti, jako kdyby se sešli dvě báby někde na návsi a hercům co představují policisty při stíhání podezřelích padají čepice, teleskopy a ostatní atrapy co mají při sobě. Dále běžně jezdí nepřipoutaní a některé situace, které řeší jsou jednoduše banální. Tímto srážím celou hvězdu v hodnocení. 20% PS: Nutno dodat, že i přes výše zmíněné se nebráním občasnému sledování při již zmíněném vykonávání jiných činností. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit stejně, jako podobné smyšlené reality-show, tak by to byl samozřejmě odpad všech odpadů. Ale tady musím hodnotit to, že jako totální komedie to funguje na jedničku! Viděl jsem zatím asi deset pořadů, ale vždycky jsem se tak nasmál, že novodobé komedie můžou jít někam. Tyhle vymyšlené příběhy a jejich protagonisté včetně policejních příslušníků, to je taková prdel, že tvůrci tohoto pořadu musí být fakt bohové! Ty sehrané amatérské scénky, policajti, jak si vykládají cestou o počasí a co budou dělat večer - to prostě nikdy nikde neuvidíte, pouze na televizní stanici Prima. Divím se, že tohle nevysílá Barrandov, kterej je podobnýma žumpama dokonale zásoben. V jednom dílu do nějaké hospody, kam hlídka dorazila, že tam někdo okradl němou ženskou, tak všude byly plakáty a rekvizity z hororových filmů, jako Zombie, Hellraiser, Evil dead, Chucky, House of 1000 corpses a v televizi si zrovna místní štamgasti pouští film od Fulciho, to prostě jen tak neuvidíte! ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozný to není, když to porovnám s konkurenčními pořady / reality show (za zmínku stojí třeba "Malé lásky" na nově, tfuj) tak musím říct, že tohle zas tak blbé není. Jasně jsou to herci (policisti nejspíše ne, kdo ví), přehrávají, ale případy jsou jakž takž uvěřitelné. Mě osobně nejvíce pobavil příběh chlapa, kterého mlátila jeho ženská a potom co dostal po hubě stanoval u svého šéfa na zahradě, to se povedlo :D Asi bych tomu dal ještě šanci, nějaký mega trhák to asi nebude, ale fakt když to porovnám s tím co vzniká v dnešní době tak docela vysoký nadstandard. 75% ()

Josef.Svejk 

všechny recenze uživatele

Takova oddechovka. Me se na tom nezdalo spousta veci a pripadalo mi to jako sehrane podle scenare, a dneska jsem cetl na webu Policejniho presidia, ze skutecne je to hrane. Napriklad ukradene auto se nahodou po 5 minutach jezdeni kolem bloku, manzelka sebevraha nahodou prijde hned jak manzela najdou na kolejich atd. Vsechny posadky navic jezdi tou samou policejni Octavii 6AJ-6123 :) ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tento pořad, ale při pátrání po něčem ke koukání na něj občas při přepínání TV narazím. Nejsem už nejmladší, ale za celý svůj život jsem neviděla běžícího policistu, který by pachatele pronásledoval. Všem zlodějíčkům a kapsářům je tento fakt zřejmě známý, takže u nás drobná pouliční kriminalita tak kvete. Alespoň v tomto pořadu mohu běžící strážníky, jako atrakci, vidět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama