Reklama

Reklama

Čarodějovy hodiny

  • USA The House with a Clock in Its Walls (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (186)

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* První půlka nebyla vůbec špatná, poté to pomalu sklouzává do absurdní krávoviny. Jediní, kdo táhnou tenhle film nahoru, jsou Cate Blanchett a Jack Black a jejich neustálé přestřelky a výměna všelijakých přezdívek a nadávek. Toho "herce", co hrál hlavního hrdinu, bych poprosil už nikam neobsazovat! Pro mě byl strašně nesympatický, afektovaný, otravný a naprostý herecký antitalent. I tak nakonec zaokrouhluji hodnocení nahoru. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo ty v tých okuliaroch, pohni si.“ Pravdupovediac, mňa vôbec neprekvapuje, že to natočil Eli Roth (Hostel). Pohodový rodinný film plný znesiteľných trikov a najmä príjemnej atmosféry, parádnej výpravy (dom) a sympatických hercov v čele s Jackom Blackom, pričom tentokrát mi sadla aj mnou osobne inak nie príliš vyhľadávaná Cate Blanchett. Scenár ma každopádne v druhej polovici skôr nebavil, než bavil a najmä to bolo vo finále možno už až príliš pretrikované (ale satanské dyne boli fajn – „Nebojte sa, majú mäkké zuby, nemôžu nám ublížiť.“). Palec hore za basketbalovú scénu. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé kolik má anglofonní prostředí autorů produkujících nějaké fantasy variace. Zde zfilmovali rodinný fantasy horor nebo chcete-li horor pro celou rodinu. Jack Black je tu doma, herecky moc dál nedosáhne. Vidět v něčem takovém čarovat charakterní herečku Cate Blanchet, která bude díky takovým rolím miláčkem davů, je horor - pro mě. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za vizuálně štědrou výpravu a kostýmy, druhá za charismatickou Cate Blanchet. Všechno ostatní je nefunkční, divné nebo trapné, navíc mi celý ten koncept hororu zacíleného na děti přijde i trochu zvrácený. Jediný užitek lze spatřovat v tom, že filmy jako je tento vás přinutí zpětně docenit Harryho Pottera a Narnii. ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla totální ptákovina. Snímek si postupně hraje na pohádku, pak horor, pak kdo ví na co, ale rozhodně to rodinný film není. Děti tomu nemůžou moc rozumět, humor a další aspekty jsou dělané spíše na dospělé, přitom na ty je tenhle počin příliš stupidní a o ničem. Jack Black nedostává tolik prostoru, aby z toho aspoň udělal srandu. Cate má sice zajímavou postavu, ale sakra nevyužitou - což nevyužitý je celkový potenciál filmu. Nejvíc mě však drásá nervy, jak využili matku chlapce, aby páchali zlo... to do pohádek pro děti prostě nepatří, fakt ne. Ať jsou i děsivé filmy, ale za určitou hranici by se jít prostě nemělo. Mám z toho stejně znechucené pocity, jako z Chlapce, kterému říkají Vánoce - ale ten je aspoň milý a přitom mimo. Tenhle snímek je plný nechutných scén, rádoby děsivých a vyloženě trapných prvků a dialogů... radši se koukněte na nějakou Pixarovku, Disneyovku... ty jsou jednoduché, ale milé a rozhodně nepijí krev nebo nezabíjí mozkové buňky jako toto! PS. Největší zrůdnost filmu je mimino s hlavou Jacka Blacka… fakt fuj tohleto. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jsou poprvé hlavnímu hrdinovi ukázána opravdová kouzla, se ocitne v roji hvězd. V dalším záběru jejich mazlíčka lva z živého plotu jedno ze souhvězdí pozdraví. Nejde o žádné jiné než právě souhvězdí Lva. (Prochy38)

Reklama

Reklama