foto

Lawrence Pressman

  • nar. 10.7.1939 (80 let)
    Cynthiana, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Near Myth: The Oskar Knight Story
2017 Totem
2013 Beyond the Heavens
2009 Tickling Leo
2006 Odvrácená strana Jericha
2005 Mezi otci a syny (TV film)
Nine Lives
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2001 Alex in Wonder
Dr. Dolittle 2
1999 Prci, prci, prcičky
1998 Můj obr
Velký Joe
Šest pohřbů a jedna svatba
1997 Ještě blbější
Suverén
1996 Case for Life, A (TV film)
Jít za sluncem
Noční šichta (TV film)
She Cried No (TV film)
1995 Angus
Whose Daughter Is She? (TV film)
1994 The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
To My Daughter with Love (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1991 White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1989 Až k bodu zlomu (TV film)
Moc vědět se nevyplácí (TV film)
Oheň a déšť (TV film)
1988 Little Girl Lost (TV film)
Rudý konec
1987 Hanojský Hilton
1986 Matlock: Diary of a Perfect Murder (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
Právo volby (TV film)
The Drug Knot (TV film)
1984 For Love or Money (TV film)
The Red-Light Sting (TV film)
Tři přání Billyho Griera (TV film)
Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1982 Cry for the Strangers (TV film)
Vražda podle scénáře (TV film)
1980 Od devíti do pěti
1979 The Gathering, Part II (TV film)
Walk Proud
1978 Like Mom, Like Me (TV film)
1977 Man from Atlantis (TV film)
Mulligan's Stew (TV film)
Rodinné setkání (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1975 Everybody Rides the Carousel
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
The Man in the Glass Booth
1974 The Crazy World of Julius Vrooder
Vražda v zimě (TV film)
1973 Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou (TV film)
1972 Sestry Snoopovy (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Detektiv Shaft
Making It
Výzva

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Buck, Actually (S02E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Escape (S09E21)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Wedge (S01E05)
další epizody (5)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
Snaha se cení (S03E11)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Rodina nade vše (S03E06)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Final Curtain (S02E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vraždy na zakázku (S05E03)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
First Do No Harm (S03E12)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právo na smrt (S04E16)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Obhájcův syn (S03E18)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v autě (S01E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
2005 Médium (TV seriál)
When Push Comes to Shove: Part 2 (S02E01)
Pilot (S01E01)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
Ohňostroj a punč (S04E13)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Beginning (S01E22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Reunion (S01E02)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Lies, Damn Lies and Statistics (S01E21)
Dawsonův svět (TV seriál)
To Green, with Love (S03E16)
Akta X (TV seriál)
Poustevníci (S08E04)
1999 Advokáti (TV seriál)
Infected (S03E21)
Případ pro Sam (TV seriál)
Opět spolu 1/2 (S04E01)
Dědictví (S03E12)
Kdo s čím zachází… (S03E09)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Řeč těla (S01E14)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Lung and the Restless (S04E06)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pouta z nejpevnějších (S05E19)
1996 Chameleon (TV seriál)
Papírové hodiny (S01E05)
1995 Policie New York (TV seriál)
Bombs Away (S02E15)
In the Butt, Bob (S02E10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Apocrypha (S04E07)
Animal Instinct (S03E18)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
What Makes Doogie Run (S04E22)
Eleven Angry People... and Vinnie (S04E21)
Dorky Housecall, M.D. (S04E20)
další epizody (9)
1992 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Roommate with a View (S04E13)
The Mother of All Fishing Trips (S04E12)
Will the Real Dr. Howser Please Stand Up (S04E11)
další epizody (25)
1991 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
It's a Wonderful Laugh (S03E12)
Truth and Consequences (S03E11)
Doogiesomething (S03E10)
další epizody (24)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Woman Too Far (S02E13)
TV or Not TV (S02E12)
Oh Very Young (S02E11)
další epizody (22)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
Every Dog Has His Doogie (S01E12)
My Old Man and the Sea (S01E10)
další epizody (11)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Má láska je za velkou louží (S01E14)
1983 Vichry války (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Kdo jsi, Margaret? (S08E02)
1977 Mulligan's Stew (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Six-and-a-Half-Year Itch (S02E11)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

1983 America Undercover (TV seriál)
1971 The Hellstrom Chronicle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky