foto

Lawrence Pressman

  • nar. 10.7.1939 (77 let)
    Cynthiana, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Near Myth: The Oskar Knight Story
2013 Beyond the Heavens
2009 Tickling Leo
2006 Odvrácená strana Jericha
2005 Mezi otci a syny (TV film)
Nine Lives
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
11. září 2001: Čas krize (TV film)
2001 Alex in Wonder
Dr. Dolittle 2
1999 Prci, prci, prcičky
1998 Můj obr
Šest pohřbů a jedna svatba
Velký Joe
1997 Ještě blbější
Maker, The
1996 Case for Life, A (TV film)
Jít za sluncem
Noční šichta (TV film)
She Cried No (TV film)
1995 Angus
Whose Daughter Is She? (TV film)
1994 Rockford Files: I Still Love L.A., The (TV film)
To My Daughter with Love (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1991 White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1989 Až k bodu zlomu (TV film)
Oheň a déšť (TV film)
She Knows Too Much (TV film)
1988 Honor Bound
Little Girl Lost (TV film)
1987 Hanojský Hilton
1986 Drug Knot, The (TV film)
Matlock: Diary of a Perfect Murder (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
Právo volby (TV film)
1984 For Love or Money (TV film)
The Red-Light Sting (TV film)
Three Wishes of Billy Grier, The (TV film)
Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1982 Cry for the Strangers (TV film)
Vražda podle scénáře (TV film)
1980 Od devíti do pěti
1979 Gathering, Part II, The (TV film)
Walk Proud
1978 Like Mom, Like Me (TV film)
1977 Man from Atlantis (TV film)
Mulligan's Stew (TV film)
Rodinné setkání (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1975 Everybody Rides the Carousel
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
The Man in the Glass Booth
1974 Crazy World of Julius Vrooder, The
Winter Kill (TV film)
1973 Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou (TV film)
1972 Sestry Snoopovy (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Detektiv Shaft
Making It
Výzva

TV seriály

2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Wedge (S01E05)
další epizody (5)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v autě (S01E11)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tik, tik, tik, bum! (S04E18)
Ohňostroj a punč (S04E13)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poustevníci (S08E04)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Řeč těla (S01E14)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pouta z nejpevnějších (S05E19)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Na křídlech orla (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1977 Mulligan's Stew (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

1986 America Undercover (TV seriál)
1971 The Hellstrom Chronicle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace